Connect with us

Horoscop

Descoperă paşii spre echilibrarea chakrelelor tale

Este interesant de ştiut faptul că medicina energetică susţine că ne putem da seama ce se întâmplă cu cineva prin verificarea chakrelor principale. Aceste 7 chakre reprezintă centrele energetice care se întind de la baza coloanei vertebrale până la extremitatea superioară a capului. Iată cum să le echilibrezi pe fiecare în parte!

1. Prima chakră sprijină conexiunea ta cu Mama Natură. Se numeşte Chakra Rădacină şi este temelia sănătăţii tale fizice şi emoţionale.Aici este concentrată puterea noastra fizică şi psihică necesară depăşirii tuturor obstacolelor vieţii. O banală plimbare desculţ prin iarbă sau pe o plajă nisipoasă poate face minuni cu privire la consolidarea conexiunii tale cu natura. Pleacă în drumeţii în sălbăticie sau viziteaza un parc local.

2. Cea de-a doua chakră este lăcaşul senzualităţii, sexualitatii, emoţiilor şi al copilului interior. Aceasta guvernează modul în care stabilim relaţii în cadrul grupurilor, delimităm graniţe interioare şi exterioare, precum şi sursele noastre de plăcere. O modalitate de a o activa este sa ne îmbăiem timp de cel puţin 20 de minute într-o cadă cu apă caldă în care am adăugat înainte 500 de grame de sare şi bicarbonat de sodiu.

3. Cea de-a treia chakră este centrul preţuirii de sine, al stimei de sine, al voinţei şi al puterii personale. Este sediul corpului nostru spiritual, unde ne identificăm cu egoul şi individualitatea noastră.  Chakra a treia poate fi echilibrată prin practicarea de exerciţii fizice, mai ales în spaţii deschise şi la lumina soarelui, fie dimineaţa în zori, fie la apus. Nu exagera cu efortul fizic dacă eşti predispus la furie sau eşti temperamental. Mişcarea fizică trezeşte şi reîncarcă trupul. Poţi încerca, de asemenea, practici precum T’ai Chi, Yoga, sau Pilates.

4. Cea de-a patra chakră este chakra inimii, punctul care îmbină puterea şi sprijinul naturii telurice cu înţelepciunea şi îndrumarea astrală, formând o uniune care ne insuflă compasiune. Un mod foarte bun de a amplifica chakra inimii este oferirea şi primirea de iubire pentru şi din partea unui animal de companie. Dacă ai un câine, o pisică sau orice animal de care te simţi ataşat, oferă-i toat iubirea ta pentru că el nu te va dezamăgi niciodată.

5. A cincea chakră este centrul creativităţii noastre. Această chakră este locul unde ne exprimăm alegerile şi comunicăm. Putem regla cea de-a cincea chakră exprimându-ne în mod clar şi explorând latura noastră creativă. Creativitatea, în tot ansamblul ei, este o modalitate de a comunica ceea ce simţim. Foloseşte-ţi vocea şi citeşte cu glas tare cartea sau poezia ta preferată. Compune chiar tu însuţi ceva şi recită cu voce tare ceea ce ai scris dacă te simţi creativ.

6. Cea de-a şasea chakră, sau „al treilea ochi”, este centrul intelectului superior. La nivelul acestei chakre se manifestă daruri spirituale precum clarviziunea, telepatia şi psihokinezia. Poţi stimula această chakră limpezindu-ţi mintea astfel încât să poţi „vedea” totul mai clar. Meditaţia zilnică este un mod minunat de a înlătura acele convingeri şi tipare de gândire vechi care te trag înapoi. Trezirea celei de-a şasea chakre stimulează inspiraţia, intuiţia, înţelepciunea şi viziunea.

7. Cea de-a şaptea chakră, sau ,,chakra coroanei”, ne conectează cu spiritul, cu puterea superioară care ne guvernează viaţa si cu universul. Aceasta ne luminează conştiinţa. Când chakra coroanei este deschisă, percepţia noastră este mai clară, mai amplă şi căpătăm o vedere de ansamblu nu numai asupra obiceiurilor noastre zilnice, ci şi asupra tiparelor metafizice profunde ale vieţii noastre.

La fel ca în cazul chakrei a şasea, meditaţia este un instrument puternic în stimularea chakrei coroanei. Inclusiv rugăciunea sau comuniunea cu natura pot fi de ajutor în acest sens. Cere îndrumarea înţelepciunii tale superioare şi cere să ţi se arate daca te îndrepţi pe calea potrivită. Fă-ţi timp să asculţi mesajele interioare cu privire la scopul tău şi la direcţia ta în viaţă. Vizualizează rezultate pozitive şi paşnice. Adevărurile ţi se vor arăta şi îţi vor deschide porţile către noi culmi de conexiune superioară.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top