Connect with us

Știri

Incredibila poveste a femeii cu gura tăiată

În cultura japoneză, Kuchisake Onna, sau femeia cu gura tăiată, reprezintă în prezent a cea mai cunoscută poveste despre o femeie mutilată de către soţul ei gelos. Femeia care s-a reîntors pe pământ ca un spirit ce este gata să pedepsească toţi bărbaţii care nu cred decât în frumuseţea exterioară.

Cunoscuta legendă îşi are originea din viata unei femei ce a trăit cu secole în urma în Japonia plină de teaine, ea fiind soţia unui samurai. Pentru că era foarte frumoasa, dar în acelaş timp şi foarte vanitoasă, femeia şi-a înselat de câteva ori soţul plecat fie la lupte, fie în pustiu pentru meditaţii. Samuraiul a devenit suspicios şi a simţit imediat că prea iubita lui soţie îl înşeală în timp ce el se sacrifică pentru binele lumii.

Pentru că de fiecare dată când se întorcea acasă, vedea că aceasta se înstrăinează şi mai mult de el, a devenit foarte gelos, iar într-un final a atacat-o cu propria catană, tăindu-i gura de la o ureche la cealaltă. După aceasta i-a spuns ,, cine te va crede frumoasă acum? Înafară de mine.”

Legenda porneşte de la această poveste, potrivit mitului în nopţile de vară o femeie se plimbă noaptea pe drumuri cu faţa acoperită de o mască chirurgicală. Atunci când întâlneşte vreun bărbat care se uită după frumuseţile trupeşti, îl va întreba timid „Sunt frumoasă?”. Dacă acesta răspunde cu „da”, ea îşi va scoate masca şi va întreba din nou „Chiar şi asa?”. În cazul în care victima îi va răspunde la vreuna din întrebări cu un ,,nu”, femeia  il va ucide sau, mai rău, îl va mutila la fel cum a fost şi ea tăiată de către soţul ei samurai.

maskofreason.wordpress.com

maskofreason.wordpress.com

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top