Connect with us
baie-22092015

Stil

Povestea barbatului care nu a mai facut baie de 20 de ani

Chiar daca pentru lumea civilizata igiena corporala este un obicei zilnic peste care nu se poate trece, exista un barbat in lume care nu a mai facut baie de mai bine de 20 de ani.

Pentru cei care traiesc intr-o societate cu reguli morale destul de bine ancorate in relitate, dimineata sau seara se considera ca trebuie sa facem baie. Acest obicei zilnic de necontestat este ca o lege nescrisa pentru fiecare dintre noi.

Pentru un barbat din Siria, a face baie nu mai este una dintre preocuparile lui zilnice de mai bine de 20 de ani. Mai mult decat atat, acesta sustine ca daca ar face baie i s-ar face rau de la apa si de la detergent.

Sursa foto: diply.com

Sursa foto: diply.com

Amou Haji are in prezent 80 de ani si chiar daca pielea lui este extrem de murdara de praf si pamant strnse acolo de mai bine de 20 de ani, iar dantura sa are serioase probleme, barbatul este zambitor in fiecare zi, lasand impresia ca duce o viata de-a dreptul fericita.

CITESTE SI: AFLA MAI MULTE DESPRE COMUNITATEA CARE TRAIESTE IZOLATA IN TRECUT

Chiar daca pentru noi pare incredibil de crezut, Amou Haji fumeaza fecale de animale si se hraneste cu animale moarte, in principiu, cu carne de porc spinos. In aceasta zona a tarii in care traieste barbatul, aceasta practica a mumatului de fecale de animale este destul de des intalnita.

Barbatul isi duce traiul in satul Dejgah, situat in sudul provinciei Fars. In prezent el duce o viata izolata, si asta pentru ca oamenii din acele locuri nu il agreaza. Cu toate acestea barbatul sustine ca nu are nicio problema cu acest aspect al vietii lui, la fel cum nu are nici cu multe alte probleme zilnice.

Sursa foto: diply.com

Sursa foto: diply.com

Daca noi, oamenii obisnuiti, ne tundem parul din cap si , in cazul barbatilor, ne radem barba, Amoo Hadji isi arde parul atunci cand acesta este prea mare si incepe sa il deranjeze, la fel facand si in cazul barbii.

Un alt aspect inedit al vietii lui este faptul ca se bucura in fiecare zi de cinci tigari, pe care le fumeaza toate deodata.

Si pentru ca ne intrebam ce anume l-a facut pe acest barbat sa renunte la viata normala pe care o ducea in urma cu cativa zeci de ani, am aflat si raspunsul. Atunci cand era tanar, barbatul a avut parte de multe esecuri in plan emotional, toate acestea adunate l-au determinat sa aleaga acest stil de viata inedit.

Sursa foto: diply.com

Sursa foto: diply.com

Turistii care trec prin zona il pot confunda cu usurinta cu o statuie din piatra atunci cand barbatul sta nemiscat, din cauza aspectului pe care l-a luat pielea sa.

Tu ce parere ai despre stilul de viata al acestui barbat?

Sursa foto: diply.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top