Connect with us
filmele-24072015

Știri

Povestile reale ca in filmele de groaza care au fost sterse din istorie

De multe ori anumite povesti din realitate au batut orice scenariu din filmele de groaza, suprinzand pe toata lumea. Vezi de ce au fost capabili acesti oameni!

CITESTE SI: MARTURIILE SOCANTE ALE OAMENILOR CARE AU SUPRAVIETUIT HOLOCAUSTULUI DIN ROMANIA

De-a lungul timpului, cativa oamenii au fost capabili de gesturi desprinse parca din filmele de groaza.

1. Mansarda torturii lui Marie Delphine LaLaurie

La mijlocul secolului XIX, Marie Delphine LaLaurie a fost atat de cruda cu sclavii pe care ii detinea, incat autoritatile din New Orleans au obilgat-o pe aceasta sa ii vanda altcuiva. In urma unui incendiu provocat de o sclava din casa lui Marie, politistii ajunsi la fata locului au descoperit in mansarda sapte oameni atarnand de tavan cu zgarzi din tepe in jurul gatului, cu membrele contorsionate, iar unii dintre ei prezentau lovituri de bici care le desprinsesera bucati de carne de pe corp.

2. Povestea Amaliei Dyer

Amalia Dyer a fost o asistenta medicala din Briston care ucidea copii pe banda rulanta. Sub pretextul ca doreste sa adopte copii nedoriti in schimbul unei mari sume de bani, asistenta ducea copii acasa, acolo unde ii incuia si ii lasa sa moara de foame. Dupa ce micutii se stingeau din viata, Amalia Dyer le arunca trupurile in raul Tamisa. Criminala a fost descoperita atunci cand politia a gasit corpul unui copil infasurat intr-o hartie pe care era scrisul asistentei.

 3. Povestea ,,vampirului” din Cinkota

Bela Kiss a fost un tinichigiu din orasul Cinkota de pe teritoriul Ungariei. Acesta si-a ucis sotia si inca alte 23 de femei, gustand din sangele lor dupa ce le omora. Criminalul a fost descoperit de politie in timpul raboiului, iar cand oamenii legii l-au cautat in campania in care se afla, acesta disparuse deja. Omul nu a mai fost gasit niciodata.

Tie care dintre aceste povesti desprinse din filmele de groaza ti se pare cea mai socanta?

Sursa foto: theartsyfilmblog.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top