Connect with us
nunta

Știri

Și-a părăsit soțul la propria nuntă pentru că nu știe matematică

Și-a părăsit soțul la propria nuntă pentru că a descoperit în timpul petrecerii că bărbatul cu care avea să își petreacă restul zilelor este analfabet. Familia fetei și a mirelui au încercat să o întoarcă pe fată din drum, aceasta plecând la propriu de la propria ei nuntă din cauza faptului că soțul ei nu știe să rezolve o problemă simplă de matematică.

Este important de precizat că în India, aproape toate căsătoriile sunt aranjate de familii, cei doi miri neavând timp suficient să se cunoască. BBC relatează că incidentul a avut loc în satul Rasoolabad, unde Mohar Singh a aranjat nunta fetei sale, Lovely, cu Ram Baran.

Tatăl fetei a făcut câteva declarații pentru presă, susținând că fiica ei a plecat îndreptățită de la propria ei nuntă deoarece familia băiatului nu a prezentat nicio informație cum că acesta ar fi anaflabet.

Părintele lui Lovely a declarat pentru BBC că fiica ei s-a supărat foarte tare doarece promisul inimii sale nu știa să rezolve o problemă de matematică pe care o putea scoate la iveală chiar și un copil de clasa întâi.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top