Connect with us

Stil

Uite ce nume de copii vor fi la modă şi peste 50 de ani

Ştim cu toţii că eterna problemă a părinţilor înainte de naşterea copilului se rezumă la alegerea unui nume cât mai potrivit pentru mica lor comoară.

Decizia de a alege un nume pentru bebeluş îţi aparţine atât ţie cât şi partenerului tău de cuplu deli nu-i nimic rău în a fi deschisă la sugestii, cu siguranţă vei auzi o mulţime. Un nume este permanent aşa că alege-l cu grijă. Începe să discuţi cu partenerul tău alegerea unui nume cât de curând posibil ca să ai un punct de plecare. Pe lângă faptul că vei dori să eviţi numele care îţi readuc în memorie amintiri urâte, vei dori să ocoleşti şi numele celebre ca Cher sau, mai nou, David.

Unul din cele mai importante lucruri este cum sună numele bebeluşului tău când îl spui cu voce tare. Este melodios? Aspru? Se potriveşte cu numele de familie? De obicei, prenumele mai lungi se potrivesc cu numele de familie mai scurte şi invers.

În general, nu se potriveşte să combini un prenume care se termină într-o vocală cu un nume de familie care începe tot cu o vocală pentru că se suprapun (de exemplu Eva Andreescu). Evită prenumele care rimează cu numele de familie şi de asemenea rezistă tentaţiei glumiţelor de genul „Ionut Ion”, va fi dragut doar pe moment dar copilul tău va avea acest nume toată viaţa.

Un site american de specialitate a stabilit o listă cu nume de fete și de băieți care vor fi la modă o lungă perioadă, pe baza unui algoritm matematic și a felului în care au evoluat tendințele din 1900. Astfel thestir.cafemon.com ajută mămicile să se hotărască asupra numelor mai ușor.

NUME DE BĂIEȚI

Anton
Benedict
Calvin
Evans
Felix
Lionel
Malcom
Neil
Simon
Theodore
Victor

NUME DE FETE

Adela
Amalia
Antonia
Carmen
Caroline
Greta
Iris
Lucia
Magdalena
Veronica

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top