Connect with us
Și bărbații își doresc să fie complimentați de partenerele lor. Iată 10 lucruri pe care bărbații vor să le audă de la femei

Stil

10 lucruri pe care bărbații vor să le audă de la femei

Nu doar femeile simt nevoia de a fi apreciate și iubite de către partenerii lor. Și bărbații adoră să li se spună din partea femeilor pe care le iubesc lucruri frumoase despre ei.

Tuturor ne place să fim complimentati. Deși faptele valorează mai mult decât cuvintele, asta nu înseamnă că nu trebuie să spui din când în când o vorbă bună iubitului tău. Când va vedea că faci acest gest, cu siguranță că te va iubi și mai mult și te va privi cu alți ochi.

 Iată 10 lucruri pe care bărbații vor sa le audă de la femei

Am încredere în tine

Bărbaților le place să audă că iubitele lor au încredere ei și că sunt convinse că vor reuși să rezolve problemele. Îi ajută foarte mult la stima de sine și le dă sentimentul că indiferent de ce se va întâmpla, femeia pe care o iubesc va fi alături de ei.

Ești inteligent

Unui bărbat îi place să fie complimentat pentru inteligența sa. Când aude acest lucru de la partenera sa, simte că aceasta îl apreciază pentru mai mult decât aspectul fizic și că se simte fascinată de gândirea lui.

Mă faci fericită

Orice bărbat iubește când partenera lui îi spune că o face fericită. Este un semn că se simte bine în relație și că nu este dezamăgită de el.

Vom trece împreună peste asta

Sunt momente în care problemele pot fi copleșitoare și o vorbă bună poate să facă diferența. Dacă are greutăți, este esențial să știe că nu îl vei abandona și ești ajuți clipele fericite.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top