Connect with us

Stil

10 motive sa iubesti luna februarie

Luna februarie este poate cea mai capricioasa luna din an: rece, intunecata si tu n-ai niciun chef de viata. Cu toate acestea, ai fi surprinsa sa vezi cate motive exista pentru a te bucura de aceasta perioada! Iata 10 motive sa iubesti luna februarie!

1.Ziua indragostitilor. Cu ce altceva am fi putut incepe decat cu evenimentul major al acestei luni? Ziua indragostitilor a capatat tot mai multa amploare in ultimii ani si la noi in tara, asa ca avem un motiv intemeiat sa ne bucuram de ea. Nu rata sansa de a-i demonstra partenerului cat de puternice sunt sentimentele tale!

2.Dragobetele. Pentru cei care resping Valentines Day, exista si varianta romaneasca a acestei sarbatori. La data de 24 februarie se serbeaza ziua iubirii la romani, existand numeroase traditii deosebite care se tin chiar si astazi in unele zone ale tarii.

3.Ziua clatitelor. Stiati sau nu, se pare ca pe 12 februarie se sarbatoreste Zua Internationala a Clatitelor. Ce motiv mai bun pentru a gusta un desert atat de delicios? Alege toppingul preferat si nu mai sta pe ganduri!

4.Vacanta intersemestriala. Daca esti mamica te vei bucura de cateva zile frumoase alaturi de scolarul tau, care are vacanta intersemestriala in aceasta luna. Daca esti eleva, bucuria este si mai mare!

5. Ninsoare abundenta. Daca pana acum iarna ne-a cam pacalit, in luna februarie ea incepe sa isi faca aparitia cu adevarat. Te vei bucura de plimbari si jocuri in zapada si vei privi ninsorile delicate de la geamul casei. Ce poate fi mai frumos?

6. Mai mult sport. Daca in ianuarie ai reusit sa te pacalesti, februarie este luna in care iti iei inima in dinti. Cel putin asa arata ultimele studii in aceasta privinta. Se pare ca in februarie salile de sport sunt mai pline ca de obicei.

7.Reduceri. Aceasta este cu siguranta luna reducerilor in toate magazinele. Ce iti poti dori mai mult?

8. Prosperitate. Teoretic ai trecut de luna “neagra” a anului, in ceea ce priveste resursele materiale.

9.Cea mai scurta zi a anului. Da, este un motiv de bucurie, caci ziua de salar vine mai repede!

10.Primavara este mai aproape ca niciodata.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top