Connect with us
5 intrebari la care trebuie sa raspundeti inainte de a cumpara un carucior pentru copii

Stil

5 intrebari la care trebuie sa raspundeti inainte de a cumpara un carucior pentru copii

. Intrebati orice parinte si va va spune ca foarte mult timp nu a facut altceva decat sa citeasca totul despre carucioare pentru copii si sa vada zeci de modele de carucioare copii, pentru ca mai apoi tot sa i se para dificil sa aleaga unul potrivit din toate punctele de vedere. E greu sa alegi dintre toate modelele de carucioare pentru copii pe cel potrivit pentru bebe, pentru stilul de viata pe care il ai, bugetul si multe altele.
Tocmai de aceea va oferim 5 intrebari la care trebuie sa raspundeti inainte de a alege dintre zecile de modele de carucioare pentru copii. Nu va simplifica in totalitate procesul de cumparare, dar va ajuta putin, lucru important pentru viitorii parinti.

  1. Pe ce tip de teren veti folosi caruciorul?

E o intrebare la care putini parinti se gandesc atunci cand se pierd printre carucioare pentru copii. Si totusi, ar trebui sa fie prima intrebare pe care sa si-o puna. Cand vorbim despre carucioare pentru copii, ne gandim automat la plimbari. Si e nevoie sa stabiliti clar daca terenul este denivelat, drept sau urmeaza sa folositi oricare dintre modelele de carucioare pentru copii pentru a plati facturi si deci pentru a va confrunta cu trotuarele aglomerate.
Raspundeti la aceasta intrebare si veti afla ce tip de carucioare pentru copii aveti nevoie: sport, 3 in 1 sau 2 in 1. De aici, ar trebui ca aria de carucioare pentru copii sa fie putin mai restransa.

  1. Veti transporta caruciorul cu liftul sau in masina?

Daca raspunsul este afirmativ, atunci din zecile de carucioare pentru copii pe care le-ati dori, e bine sa le eliminati pe cele care cantaresc mult. Nu de alta, dar nu il veti putea transporta si nici plia cum trebuie in portbagaj, astfel ca veti face investitia degeaba in ceva ce nu poate fi practic pentru dumneavoastra. Cautati carucioare pentru copii pliabile rapid, care nu se desfac imediat si care sunt usoare ca greutate si deci pot fi carate chiar si de mami.

  1. Vreti sa cumparati totul deodata?

Daca raspunsul este da, atunci ar fi bine sa va orientati catre carucioare pentru copii de tip 2 in 1 sau 3 in 1, care vin la pachet cu landou si scoica auto, chiar si cu o gentuta pentru mamica. Important este sa stiti ce nevoi aveti, pentru a le acoperi cat mai eficient.

  1. Exista o diferenta mare de inaltime intre mami si tati?

Daca da, atunci alegeti dintre modelele de carucioare pentru copii cu maner ajustabil pe inaltime. Nu de alta, dar plimbarile nu trebuie sa fie chinuitoare pentru parinti, ba chiar din contra. Iar daca manerul nu este ajustabil pe inaltime, posibil ca mami sau tati sa vina cu dureri imense de spate si nu e deloc recomandat acest lucru. Uitati-va impreuna dupa carucioare pentru copii care nu va aduc dureri suplimentare si nedorite.

  1. Cat de dificil e sa scoti murdaria de pe carucior?

Punem aceasta intrebare pentru ca nu toate tipurile de carucioare pentru copii au captuseala detasabila, care poate fi astfel spalata la masina. Iar bebe face o gramada de mizerie in carucior, astfel ca e important sa cumparati un model de carucioare pentru copii cu captuseala detasabila, de culoare mai inchisa, care se poate curata rapid si eficient, pana la urmatoarea plimbare, cand va garantam ca ceva se va murdari. Imposibil sa nu.

Daca ati reusit sa raspundeti la cele 5 intrebari, inseamna ca stiti ce tip de carucioare pentru copii va doriti, cel putin in linii mari. Si sunteti pregatiti sa descoperiti ofertele de la Noriel la carucioare pentru copii interesante, care se vor potrivit perfect stilului si cerintelor dumneavoastre. Interesante, colorate si vesele, ele vor asigura siguranta si confortul lui bebe la preturi accesibile.
Nu trebuie decat sa descoperiti ofertele de la Noriel la carucioare pentru copii!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top