Connect with us
Ruperea unei relatii poate fi un moment dificil, asa ca ti-am pregatit patru sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire!

Stil

Patru sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire

O despartire poate fi un moment foarte greu pentru orice persoana. Cu toate acestea, la un moment dat trebuie sa treci peste si sa iti vezi de viata.

Pana cand nu depasesti acest moment, nu poti merge mai departe si nu poti gasi pe cineva care sa te faca sa te simti fericit/a. Asa ca, iata cateva sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire.

 

Rupe legatura cu fostul/fosta

Motivul pentru care ar trebui sa rupi legatura cu fostul/fosta este pentru ca ai nevoie de spatiu pentru a te vindeca dupa despartire. Acest lucru poate fi greu cand ai in permanenta ceva care sa iti aduca aminte de relatie si de ce „ar fi putut sa fie”.

Pentru a te vindeca si a merge mai departe, trebuie sa scapi de dependenta de persoana de care te-ai despartit, cat mai repede.

Nu te mai gandi la ce nu a mers si nu te invinovati

Dupa o despartire, e foarte usor sa te scufunzi intr-o mare de intrebari cu privire la ce n-a mers si sa te invinovatesti. Nu vei ajunge, insa, la nicio concluzie clara pentru care relatia nu a mers.

Adesea, ai nevoie de timp si liniste pentru a-ti da seama ce nu a mers cum trebuie. Imediat dupa o despartire, e foarte greu sa judeci cu claritate, iar acest lucru poate duce la sentimentul ca poti negocia cu fostul/fosta si sa incerci sa te impaci.

Gandeste-te pentru o clipa, apoi decide-te sa mergi mai departe cu viata ta.

Citeste si:Cum sa-l parasesti fara sa pari insensibila

Citeste si:Stiai asta? Uite ce boli poti face de la anumite stari sufletesti!

 

Organizeaza o mica petrecere

 

Poate fi de ajutor sa faci o mica petrecere cu prietenii cei mai buni in care sa „celebrezi” faptul ca ai depasit momentul despartirii.

Foloseste acest lucru ca o ocazie de a marca sfarsitul relatiei si de a le arata prietenilor ca nu mai ai vreun gand de impacare.

In timpul petrecerii, evita, totusi, sa vorbesti mult despre durerea pe care ti-a provocat-o despartirea. Este important ca acest eveniment sa nu se transforme intr-o seara in care iti plangi de mila.

 

Nu iti mai plange de mila si mergi mai departe

Daca te blochezi intr-o stare de suferinta si disperare in care tot stai si astepti sa te impaci cu fostul/fosta, iti irosesti timpul, energia si lacrimile. Visand si dorindu-ti ca persoana de care te-ai despartit sa se intoarca la tine te epuizeaza din punct de vedere emotional.

Foloseste timpul pentru a decide ce sa faci cu viata ta, mergi mai departe si porneste in cautarea fericirii!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top