Connect with us
Combinaţia care te poate omorî. Ce să nu faci niciodată după ce ai băut bere

Stil

7 motive sanatoase pentru a bea mai multa bere. Unul este cu adevarat surprinzator

Exista 7 motive pentru care veti avea constiinta impacata atunci cand veti bea un pahar cu bere.

Citeste si: Poziția în care dormi spune TOTUL despre tine!

Citeste si: RISCUL OBEZITĂȚII. A murit după ce a consumat 6.000 de calorii pe zi

1. Berea poate creste densitatea oaselor

Diferite studii au aratat ca berea are un continut crescut de siliciu. Acest lucru ajuta la conectarea dintre tesutul muscular si oase si creste densitatea osoasa. Bere neagra, in special, are un continut ridicat de hamei si contine siliciu. Asadar, consumul moderat de bere neagra poate ajuta cu siguranta la prevenirea osteoporozei.

 

consum de bere 1

2. Berea poate imbunatati nivelul de colesterol

Oamenii de stiinta au descoperit ca berea contribuie la cresterea proportiei de colesterol. Doua beri pe zi poate avea un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol.

3. Berea poate reduce riscurile cardiovasculare

Peste 100 de studii efectuate la Universitatea Harvard au gasit o asociere intre consumul moderat de bere si un risc redus de atac de cord, cu 25 pana la 40 %. Asa ca, daca vrei sa ajuti inima sa functioneze mai bine, rasfatati-va cu o bere buna si racoroasa la cina.

 

bere 2

4. Berea poate reduce riscul de diabet

In studiile comparative, s-a gasit o legatura intre consumul moderat de alcool si un risc mai mic de diabet zaharat de tip 2. Cercetatorii americani au descoperit ca cei care au baut 1-4 beri pe zi, riscul de aparitie a acestei boli a fost mai mic .

5. Berea poate preveni formarea pietrelor la rinichi

Pietrele la rinichi sunt cei mai rai dusmani. Din fericire, acest studiu a constatat ca probabilitatea de a avea pietre la rinichi scade pana la 40 la suta atunci cand bei o bere pe zi.

 

bere 3

6. Berea poate ajuta la combaterea cancerului

Oamenii de stiinta germani au descoperit ca xanthohumol continut in hamei poate preveni aportul de prea mult testosteron, un factor major de risc pentru cancerul de prostata.

 

bere 4

7. Berea ne protejeaza de dementa

Desigur, suna ciudat la inceput: alcoolul combate dementa! Insa, xanthohumol mai sus mentionat, poate ajuta, de asemenea, pentru a preveni stresul. Acesta este unul dintre factorii care promoveaza dementa la batranete. Prin urmare, berea (desigur, cu moderatie ),poate pastra creierul lucid pana la batranete.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top