Connect with us

Stil

7 semne ca trebuie sa inchei o relatie

Te-ai intrebat vreodata cand e momentul ideal sa inchei o relatie? Iata 8 semne care ar trebui sa te puna pe ganduri!

1. El minte. Este de ajuns o singura minciuna pentru a-ti da seama de caracterul sau. Ti-a spus ca are treaba la birou insa ai descoperit cu stupoare ca nu a fost nici pe departe asa? Mergi inainte si nu te adanci in aceasta relatie, caci sigur ceva putred este la mijloc.

2. Te ignora in public. Cand sunteti doar voi doi este extrem de afectuos si de atent, insa cand sunteti in preajma altor persoane aproape ca nici nu te observa? Este clar ca asta nu e marea ta dragoste!

3. Te suna doar seara, inainte de culcare. Daca pe parcursul zilei nu pare sa fie prea preocupat de tine, insa seara incepe sa te caute brusc, ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa mai continui sa iesi cu acest tip. E foarte posibil sa joace pe doua fronturi, sau pur si simplu sa nu fii atat de importanta pentru el.

4. Nu face niciun efort pentru a mentine flacara dragostei aprinsa. Simti ca magia s-a dus iar el nu face nimic sa imbunatateasca situatia. E clar ca nu este atat de interesat sa ramaneti impreuna si probabil deja este prea mult pentru el. Incearca sa te reorientezi.

5. Este misterios. Daca sunteti de ceva timp impreuna si totusi nu ai reusit sa afli prea multe despre el, probabil ar trebui sa iti vezi de treaba si sa renunti.

6. Are o fosta iubita ciudata. Cu siguranta ultimul lucru pe care il vrei este sa fii terorizata de foste iubite nebune. Retrage-te in mod elegant daca vezi ca nu o scoti la capat, caci este foarte posibil ca tu sa nu fi aflat intreaga poveste dintre cei doi.

7. Are o iubita. Cel mai urat lucru este sa te complaci intr-o astfel de relatie. Stii ca are deja pe cineva? Este momentul sa pui capat relatiei.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top