Connect with us

Știri

Află Numărul Tău Emoțional printr-un joc rapid! Vezi ce spune despre tine!

Tainele numerologiei sunt atât de multe încât ne-ar trebui secole să le descifrăm. Fiecare cifră are o încărcătură emoțional și fiecare om are un număr propriu emoțional, independent de cifra destinului, care se calculează în funcție de data nașterii.

Pentru a afla care este numărul tău emoțional și ce spune acesta despre tine, trebuie să faci un lucru foarte simplu. Ia un caiețel cu pătrățele și scrie fără întrerupere pe primele două rânduri toate numerele care îți vin în cap de la 1 la 9, însă, atenție, NU în ordine! Jocul nu respectă o ordine particulară ci se bazează pe capacitatea ta de a scrie neîntrerupt numerele. La final, ia pixul de pe hârtie și vezi care este numărul care se repetă de cele mai multe ori: subconștientul tău ți-a spus să îl scrii de mai multe ori decât celelalte numere asta deoarece acela este numărul cu cea mai mare încărcătură emoțională pentru tine. Vezi mai jos ce semnificație are fiecare număr.

Exemplu: 14363782927363524132 – Să presupunem că aceasta a fost seria numerelor scrise de tine. Cifra care se repetă de cele mai multe ori este 3 (de cinci ori în rândul de mai sus). Dacă există egalitate, adică dacă două cifre se repetă de atâtea ori fiecare, adună-le și vei descoperi astfel cifra ta emoțională. Exemplu: Dacă se repetă cifra 9 la fel de mult ca 8, de pildă, rezultatul va fi: 9+8 = 17 = 1+7 = 8. Dacă trei cifre se repetă de atâtea ori fiecare, adună-le pe toate trei pentru a afla numărul tău emoțional, și așa mai departe.

Dacă ai scris de mai multe ori numărul…:

1 – Suferi atunci când nu ți se acordă atenție. Ești o persoană foarte vulnerabilă când în jurul tău apar oameni mai bine pregătiți, care știu să se impună mai repede decât tine.

2 – Ai capacitatea de a ierta foarte repede și tot ce construiești îți place să construiești în pereche sau în echipă.

3 – Judeci oamenii din frustrare: atunci când ai o problemă nerezolvată, arunci cu noroi în stânga și dreapta, în speranța că bucurându-te de necazurile altora, bubele tale se vor rezolva.

4 – Cea mai importantă lecție pentru tine este cea de omenie. Nu suporți ca cineva să îți întoarcă spatele după ce ți-ai rupt și cămașa de pe tine pentru el.

5 – Viciile tale devin sufocante pentru cei din jur. Spui că ești o persoană tolerantă dar nu respecți intimitatea și libertatea celorlalți.

6 – Ești pus mereu pe șotii, însă anumite glumițe pot face extrem de mult rău. Ai grijă cui și ce glume îi spui!

numarul - 13072015

7 – Suferi foarte mult din cauza naivității tale. Încă mai crezi că toți oamenii sunt buni și vizionari la fel ca tine. Wake up!

8 – Ești o persoană care se supără repede dar îi trece la fel de repede. Ești ca un vulcan care se aprinde într-o secundă și se stinge în următoarele 30.

9 – Nu îți plac deloc persoanele foarte raționale, cei care se luptă cu destinul. Ai o latură visătoare și ești foarte profund atunci când te dedici cuiva.

Sursa foto: blogs.yis.ac.jp, proprofs.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top