Connect with us

Știri

4 trucuri incredibile care iti vor schimba viata!

Iata 4 trucuri incredibile care iti vor schimba viata de acum inainte!

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa salvezi timp de fiecare data cand te chinui sa obtii machiajul pe care ti-l doresti? Iata cateva trucuri incredibile care iti vor usura munca si te vor ajuta sa economisesti minute bune in fiecare dimineata!

1. Aplica eyeliner-ul direct pe ondulatorul de gene. Te-ai fi gandit vreodata ca poti face asta? Astfel poti aplica eyeliner-ul in mod perfect, fara sa trasezi linii strambe, fara sa corectezi machiajul in repetate randuri. Este suficient sa trasezi o linie fina pe ondulatorul de gene, chiar inaitne de a-l utiliza. Rezultatul te va lasa fara cuvinte si nu vei mai apela niciodata la alta metoda!

2. Foloseste fondul de ten in locul primer-ului pentru buze. Acesta va fixa mult mai bine culoarea rujului. Aplica totusi putina crema hidratanta inainte de fondul de ten, pentru ca buzele sa nu se usuce pe parcursul zilei. Tamponeaza usor buzele cu degetul inelar pe care ai pus in prealabil fond de ten. Asigura-te ca folosesti o cantitate generoasa, pentru ca pielea sa nu se crape. Astfel economisesti bani si timp, iar efectul este exact acela pe care il ofera un primer special pentru buze.

3. Mareste-ti buzele instant cu ulei de menta. Iti doresti volum pentru buzele tale fara sa apelezi la botox si acid hialuronic? Uleiul de menta este solutia. Doar cateva picaturi te vor ajuta sa obtii volumul mult dorit. Maseaza buzele cu 3-4 picaturi de ulei, timp de 2-3 minute, pana ce acesta se absoarbe complet in piele. Poti chiar sa pui 2-3 picaturi de ulei de menta in lipgloss, pentru a sari peste acest pas. Vei ramane impresionata de rezultat!

4. Incalzeste rimelul inainte sa il aplici. Incalzeste rimelul intre palme, timp de 30 de secunde inainte sa il aplici si acesta va putea fi utilizat cu mai multa usurinta si va invalui genele complet, oferindu-le volum si textura. Vei observa diferenta inca de la prima aplicare!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top