Connect with us
7 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in geanta

Știri

7 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in geanta

Geanta este ca o arma secreta: in ea ai toate lucrurile de care ai nevoie. Uite ce nu trebuie sa iti lipseasca!

Viata iti ofera surprize neasteptate zi de zi, iar acesta este un motiv foarte bun pentru a fi mereu pregatita. Ce modalitate mai buna decat sa ai tot ce iti trebuie in geanta? In caz de urgenta doar deschizi fermoarul si ai totul la indemana. Trebuie sa iti reimprospatezi machiajul de urgenta? Te-ai lovit si ai nevoie de un plasture? Ai probleme cu garderoba? In geanta se pot gasi toate raspunsurile tale.

Uite ce nu trebuie sa iti lipseasca din geanta!

ACESTE BIJUTERII ITI PERMIT SA PORTI CU TINE ORASUL IUBIT

1. Crema pentru ochi. Desi ti se poate parea ca nu e musai sa o ai in geanta, crema pentru ochi te ajuta sa iti reimprospatezi intregul aspect in doar cateva clipe. Hidrateaza rapid zona ochilor si schimba aspectul pielii instant, iar acesta este un detaliu care face diferenta atunci cand esti foarte obosita.

2. Un kit de urgenta. Acesta ar trebui sa contina servetele umede, servetele demachiante, o acetona, un spray de gura, un mini deodorant, bolduri si agrafe. Nici nu stii cand ai nevoie de unul ditnre toate aceste lucruri, asa ca e mai bine sa le ai la indemana. Poate ai o problema cu fusta, poate iti curge rimelul sau te-ai atins cu unghia de ceva si ti-a sarit oja la momentul nepotrivit.

3. Un carnetel si un pix. Este absolut necesar pentru a nota numere de telefon, adrese, idei sau intalniri.

4. Un kit pentru unghii. Acesta ar trebui sa contina cel putin o forfecuta si o pila.

5. Ochelarii de soare. Cum ar putea sa ii lipseasca unei doamne tocmai ochelarii de soare? Pentru a nu-i uita acasa chiar atunci cand este ziua mai senina, poarta-i mereu in geanta. Daca este una incapatoare, de ce sa nu pui in ea chiar doua perechi diferite?

6. Un dezinfectant pentur maini. Trebuie sa iti fie mereu la indemana pentru a scapa de bacterii instant. E foarte util mai ales daca folosesti transportul in comun.

7. Cel putin o pudra si un rimel. Daca geanta nu iti ofera spatiu sa porti alte cosmetice la tine, pudra si rimelul trebuie sa fie musai acolo.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top