Connect with us

Știri

A pus usturoi in oja. Efectul te va uimi!

Usturoiul este mai mult decat un aliment folosit pentru sosuri sau pentru a scapa de unii microbi. El are si o utilizare inedita, la care nu te-ai fi gandit pana acum!

Orice femeie isi doreste unghii lungi si puternice, dar sunt multi factori care le fac sa fie fragile. Un remediu inedit vine in ajutorul celor care isi doresc unghii care sa nu se mai rupa sau sa se exfolieze: este vorba de usturoi!

Lacul de unghii sau oja iti pot slabi rezistenta unghiilor, iar acestea se pot rupe usor. Motivul este ca unghiile sunt compuse din lanturi lungi de aminoacizi care se incruciseaza. Cand aplici un intaritor de unghii, nu faci decat sa afectezi incrucisarea acestor aminoacizi, iar rezultatul final este fragilitatea unghiilor.

Intaritorul nu va functiona decat pe termen scurt, iar pe termen lung va avea efectul opus.

Citeste si:Ce spun UNGHIILE despre starea ta de SANATATE

Citeste si:Ce spune forma unghiilor despre tine

Poti sa economisesti, insa, bani si sa iti intaresti unghiile cu un produs pe care il ai in bucatarie: usturoiul. Acesta este o sursa foarte buna de vitaminele B1, B2, B3, B6, zinc, fosfor, calciu, potasiu, fier, magneziu si seleniu si va reusi sa dea unghiilor tale rezistenta dorita.

Iata ce trebuie sa faci!

Ai nevoie de o oja transparenta, un catel de usturoi si o lamaie. Taie usturoiul in bucati foarte mici, apoi pune-l in sticluta cu oja si las-o asa pentru o saptamana. Dupa aceea, poti aplica oja pe unghii.

In cazul in care mirosul de usturoi nu a disparut, te poti spala pe maini cu sucul de la lamaie. Fa acest lucru cel putin o data pe saptamana.

Mai poti incerca o metoda, daca vrei unghii foarte rezistente. Curata un catel de usturoi, apoi freaca-l de fiecare unghie timp de 20 sau 30 de secunde.

Fa acest lucru zilnic in prima saptamana, apoi de 2-3 ori pe saptamana in perioadele care urmeaza. Foloseste sucul de lamaie ca sa scapi de mirosul neplacut.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top