Connect with us
Ce trebuie sa stii inainte de operatia de marire a buzelor

Știri

Ce trebuie sa stii inainte de operatia de marire a buzelor

Operatia de marire a buzelor este una usoara, dar care poate prezenta anumite riscuri. Iata toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti!

Buzele pline si voluptoase au devenit dorinta fiecarei femei in zilele noastre. Din pacate insa, nu toata lumea s-a nascut cu acest dar de la mama natura, asa ca foarte multe doamne si domnisoare aleg sa apeleze la operatia de marire a buzelor. Aceasta interventie foarte usoara este la indemana oricarei femei care doreste sa isi schimbe infatisarea.

Desi se bazeaza pe injectii cu anumite substante care au menirea de a umple buzele, aceste interventii nu sunt printre cele mai ieftine. Pregateste-te sa scoti din buzunar cel putin 500 de euro. Desigur, pretul variaza in functie de medic, substante si marimea dorita. Tine cont de faptul ca aceasta marire a buzelor este temporara si va trebuie sa repeti procedura odata la cateva luni, sau cativa ani. Rezultatele pot fi vizibile in aproximativ 24 de ore.

AI TENUL GRAS SI TE CONFRUNTI CU ACNEEA? ACEST INGREDIENT TE VA SALVA!

Asteapta-te la durere, insa nu iti fa probleme mari in legatura cu acest lucru. Medicii vor face tot posibilul ca tu sa te simti cat mai confortabil, insa este imposibil sa nu simti nimic in timpul injectiei. Nu uita ca tu decizi cat de voluminoase vrei sa ai buzele, insa trebuie sa tii cont si de opinia doctorului, care stie sa te sfatuiasca cel mai bine. Totodata, este important sa iti controlezi asteptarile si sa nu iti faci planuri marete. S-ar putea ca operatia sa nu se finalizeze chiar cum ai visat.

Daca ai anumite probleme de sanatate este foarte posibil sa nu te poti bucura de operatia de marire a buzelor. Cere parerea specialistului daca te confrunti cu inflamatii frecvente in organism, sangerari dese, diabet, alergii sau probleme cu nervii faciali. Substantele injectate pot avea efecte adverse.

Desi este o procedura simpla, pot aparea numeroase riscuri. Medicul iti poate da cele mai multe informatii despre acestea. Efectele resimtite pot fi: roseata, umflarea, invinetirea, durerea, reactiile alergice sau chiar infectia. Totusi, aceste injectii sunt mult mai sigure in zilele noastre, decat erau in trecut.

Sursa foto: skinhealthcenters.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top