Connect with us

Știri

Stiai ca exista doua tipuri de cearcane? Iata cum le poti combate!

Te-ai saturat de cearcane? Iata cum le poti combate usor!

Cearcanele reprezinta o problema frecventa, cu care foarte multe femei se confrunta in zilele noastre. Asta nu inseamna ca ele nu pot fi indepartate cu usurinta. Stilul de viata si factorii externi au un impact major asupra aparitiei acestei probleme. Fumatul, lipsa de odihna, alcoolul in exces si radicalii liberi influenteaza celor doua tipuri de cearcane existente.

Cearcanele de culoare albastra apar strict din pricina circulatiei proaste, iar cearcanele maronii sunt cauzate de genetica, hiper-pigmentare sau expunere excesiva la soare. Indiferent de forma cu care te confrunti, afla ca poti scapa de cearcane usor in mod natural. Spre exemplu, sucul de lamaie poate face minuni atunci cand te trezesti cu cearcane imense de care vrei sa scapi imediat. Contine foarte multa vitamina C si are beneficii numeroase pentru piele. Combina-l cu turmeric sau suc de rosii si lasa-l sa actioneze pe pielea afectata pentru aproximativ 1-2 minute. Clateste-te apoi cu apa calduta!

UITE CATEVA TRUCURI DE INGRIJIRE A PIELII DE LA CELE MAI CELEBRE FOTOMODELE ALE LUMII!

Pliculetele reci de ceai verde chiar functioneaza! Acest tip de ceai contine foarte multi nutrienti esentiali pentru o piele sanatoasa si pentru o circulatie corespunzatoare la nivelul pielii. Antioxidantii contribuie la eliminarea radicalilor liberi. Umezeste putin doua pliculete de ceai si apoi lasa-le in frigider pentru cateva minute. Aplica-le pe ochi si lasa-le sa actioneze 5-10 minute. Vei arata odihnita si vei scapa de cearcane aproape instant!

Si menta este extrordinara in combaterea cearcanelor. Desi, spre deosebire de ceaiul verde, menta nu actioneaza instant, insa este foarte eficienta. Racoreste pielea si o reimprospateaza, eliminand pe termen lung aparitia cearcanelor. Metoda de utilizarea este aceeasi ca si a ceaiului verde.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top