Connect with us
Tutorial video. Machiajul cu aerograful – „Airbrush make-up”

Știri

Tutorial video. Machiajul cu aerograful – „Airbrush make-up”

Machiajul cu aerograful reprezinta noua tehnologie de aplicare a fondului de ten. Iata ce va recomanda Make-Up Artist Antonia Rondelli.

„Machiajul cu aerograful, este noua tehnologie de aplicare a fondului de ten. Acesta este pulverizat printr-un pistol special care este atasat unui compresor.
Compresorul este un mini aparat care ne ajuta sa pulverizam aer impreuna cu produsele de make-up, speciale pentru acest tip de tehnologie.
Francis Edgar Stanley, cel care a creat aspiratorul cu aburi, a fost primul care a brevetat compresorul pentru aerograf in America, in 1876.
O data cu aparitia internetului, machiajul cu aerograful a devenit din ce in ce mai accesibil publicului larg, facandu-si totodata aparitia si numeroase branduri care comercializeaza atat compresoare cat si produsele speciale pentru aceasta tehnologie.

machiaj aerograf

machiaj aerograf


Principalele tipuri de produse folosite sunt cele pe baza de silicon si cele pe baza de apa. Produsele pe baza de silicon sunt folosite mai mult de make-up artistii profesionisti pentru acele ocazii sau evenimente in care machiajul trebuie sa arate perfect. Aspectul dat de acest tip de produse, pe baza de silicon, este unul satinat si confera o acoperire impecabila. Produsele pe baza de apa sunt mult mai accesibile si sunt favoritele celor care doresc un machiaj de zi cu zi.

Aceasta tehnologie ne permite un control sporit al acoperirii tenului, obtinand un look natural pana la unui de scena. Este ideal pentru bronzarea artificiala a pielii sau acoperirea tatuajelor de pe corp.
Si barbatii prefera acest tip de machiaj datorita aspectului extem de natural pe care il confera, mai ales ca nu se simte deloc ca au vreun produs pe fata.
Machiajul cu aerograful ofera un look perfect care poate fi obtinut prin adaugarea mai multor straturi pentru a crea un efect mai dramatic.
Acest tip de tehnologie ofera o rezistenta si o durata foarte mare in timp intre 16 si 20 ore. Este totodata si extrem de igienica intrucat stiloul nu atinge tenul, pulverizarea facandu-se de la distanta in functie de zona care se lucreaza si de intensitatea sau efectul dorit. Atat compresorul ofera posibilitatea reglarii intensitatii pulverizarii cat si pistolul prin butonul sau special.
CITESTE SI: Tutorial video. Extensii de sprancene, noul beauty trend
CITESTE SI: Tutorial Video. Tehnica buzelor perfecte
Machiajul cu aerograful este ideal pentru machiajul de mireasa! Fiecare mireasa merita sa arate exemplar in ziua nuntii, iar acest tip de machiaj ii confera un aspect de invidiat si o rezistenta mare in timp.
Iata cateva sfaturi pentru folosirea si aplicarea lui corecta:
*incepe intodeauna cu o hidratare potrivita cu tenul clientei tale si apoi cu un primer care va ajuta produsele sa se mixeze mai bine pe fata
*inainte de a pulveriza fondul de ten aplica corectorul
*incepe intodeauna cu pulverizarea aerului pentru a obisnui tenul cu presiunea aleasa de tine si apoi pulverizeaza produsul prin miscari circulare
*cu cat ne vom apropia mai mult de fata cu atat vom avea o intesitatea mai mare si vom trasa linii mai clare si bine definite
machiaj aerograf

machiaj aerograf


*cu cat ne vom departa de ten cu atat vom realiza o aplicare mai difuza a fondului de ten
*poti crea lumini si umbre cu ajutorul aerografului, sculptand astfel fata, de asemena poti realiza machiajul ochilor sau aplica blush-ul atat cel de structura cat si cel de frumusete
(la produsele pe baza de silicon, adevarata intensitate nu se va vedea imediat ci abia dupa cateva minute
*ai intodeauna grija de fiecare componenta a aparatului tau si curat-o cu produsele specifice pentru a evita deteriorarea lui in timp.”
Antonia Rondelli, Make-Up Artist/Trainer Professional Make-Up Academy

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top