Connect with us
Uleiul care vindeca pielea si te intinereste rapid

Știri

Uleiul care vindeca pielea si te intinereste rapid

Tu stii care este uleiul cel mai benefic pentru pielea ta? Iata ce iti propunem!

Uleiul de avocado face minuni pentru orice tip de piele, fiind recunoscut pretutindeni pentru proprietatile sale vindecatoare. Acesta se numara printre cele mai sanatoase ingrediente pentru ingrijirea pielii si nu ar trebui sa lipseasca din rutina femeilor de orice varsta.

Uleiul de avocado este bogat in vitaminele A, B, C, D, E si K, dar si in minerale esentiale precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu si zinc. Toate aceste vitamine si minerale joaca un rol important in regenerarea pielii, actionand ca niste agenti antibacterieni si antiinflamatori. De aceea uleiul de avocado ar trebui sa fie folosit zilnic pentru curatarea si refacerea straturilor de piele.

UITE DE CE AR TREBUI SA INTRODUCI IN ALIEMNTATIA TA ULEIUL DE PALMIER

Daca te confrunti cu acneea, acesta te poate ajuta enorm, rezultatele fiind vizibile dupa doar cateva utilizari. Iti poate parea ciudat sa folosesti ulei pentru tenul gras, insa crede-ma pe cuvant ca functioneaza. Nu pierzi nimic daca incerci! Tot ce trebuie sa faci este sa il amesteci cu ingrediente precum zaharul sau zatul de cafea. Astfel ai preparat un exfoliant rapid cu care iti cureti tenul in profunzime, indepartand celuele maorte. Maseaza-te usor si clateste-te cu apa calduta. De asemenea, poti sa iti stergi fata cu o discheta demachianta pe care ai picurat putin ulei. Pielea se va hidrata instant si isi va schimba aspectul intr-unul mai luminos.

Acest tip de ulei se numara printre putinele ingrediente naturale cu un puternic efect antirid. Desigur ca va trebui sa ai putina rabdare, caci produsele naturiste actioneaza mai lent decat cele chimice, insa rezultatul este unul real, sigur si pe termen lung. Foloeste uleiul de avocado fara teama ori de cate ori iti simti pielea fetei uscata si aspra. Nu iti va parea rau!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top