Connect with us
Productia Warner Bros. Pictures ,, Brigada Sinucigasilor ” este o veritabila figura eroica a box office-ului romanesc.

Stil

,, Brigada Sinucigasilor ” conduce box office-ul romanesc pentru al treilea weekend la rand

Productia Warner Bros. Pictures ,, Brigada Sinucigasilor ” este o veritabila figura eroica a box office-ului romanesc, dupa ce a devenit inca o data liderul incasarilor cu venituri de aproximativ 531.193 lei si s-a bucurat de un numar de 24.170 spectatori.

Cu un cumul de peste 500 de milioane de dolari la box office-ul global, la nivel national cifrele inregistrate de ,,Brigada Sinucigasilor” ii aduc incasari de 6.260.642 lei, fiind vizionat de 314.805 spectatori.

Scris si regizat de David Ayer pornind de la personajele marca DC Entertainment, filmul ii aduce in rolurile principale pe Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman si Viola Davis. Din distributia filmului mai fac parte Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach si Karen Fukuhara.

Filmul ,,Brigada Sinucigasilor” este produs de Charles Roven si Richard Suckle, cu Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson si Geoff Johns in calitate de producatori executivi. Echipa de creatie cu care a lucrat Ayer este formata din: directorul de imagine Roman Vasyanov, scenograful Oliver Scholl, editorul John Gilroy, designerul de costume Kate Hawley si Jerome Chen, responsabil de efectele vizuale. Muzica este asigurata de compozitorul Steven Price.

„E atat de bine sa fii rau”… Cei mai periculosi anti-eroi incarcerati sunt selectati si fortati sa lucreze impreuna pentru guvernul american care ii trimite in misiunea de a invinge o entitate malefica misterioasa. Cu o mana de fier, Amanda Waller a decis care sunt cei mai odiosi indivizi capabili sa duca misiunea la bun sfarsit, fara sa riste pierderi insemnate.

brigada sinucigasilor

Totusi, cand realizeaza ca nu au fost alesi sa castige, ci pentru caracterul malefic irecuperabil, deci usor de sacrificat, brigada trebuie sa decida daca sa lupte pentru supravietuire in echipa sau sa-si incerce norocul pe cont propriu.
Warner Bros. Pictures prezinta „Brigada Sinucigasilor”, o productie Atlas Entertainment, un film de David Ayer, care din 5 august poate fi vizionat la cinema, in 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top