Connect with us

Stil

Care sunt motivele care duc la NEFERICIRE

Te-ai intrebat vreodata care sunt motivele care duc la nefericire! Iata cateva lucruri care ii fac pe oameni tristi!

1. Au asteptari prea mari. De cele mai multe ori ne imaginam cum vor evolua lucrurile si la finalul povestii suntem dezamagiti pentru ca nimic nu a iesit asa cum ne-am dorit. Cheia este sa iei lucrurile asa cum vin intotdeauna si sa nu iti faci asteptari prea mari!

CITESTE SI: Ce aliment ajuta la scaderea riscului de DEPRESIE

2. Cred ca sunt speciali, insa nu stiu sa explice de ce. Cei mai multi oameni simt ca sunt speciali, insa ignora acest sentiment si de multe ori aleg sa il inhibe. Din pacate acest obicei nu este sanatos pentru psihicul tau, asa ca ai face bine sa accepti faptul ca esti diferit si special!

3. Masoara fericirea gresit. Fericirea nu sta in lucrurile materiale si, desi suna ca un cliseu, este perfect adevarat. Atunci cand masori fericirea eronat, ai impresia ca esti nefericit!

CITESTE SI: Cum recunosti DEPRESIA la BARBATI si de ce e diferita fata de cea feminina

4. Se obisnuiesc cu ceea ce au si isi doresc mai mult. Nu este nimic gresit in a-ti dori sa progresezi, insa oamenii percep ideea de „mai mult” in mod diferit. Este in regula sa iti depasesti limitele, insa nu este ok sa visezi la lucruri care nu te completeaza in niciun mod, doar de dragul de a le avea.

Citeste pe Huff.ro de ce oamenii devin nefericiti atat de des

foto:pixabay.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top