Connect with us

Stil

Ce lucruri rele ți se pot întâmpla în vacanță. Majoritatea românilor întâmpină problema de la punctul 2

Pentru că a venit vara, majoritatea dintre noi alegem să plecăm în vacanță. Fie că ne petrecem concediul la mare sau la munte, în țară sau în străinătate, trebuie să ținem cont de anumite aspecte pentru ca totul să decurgă fără probleme.

CITEȘTE ȘI: CE A DESCOPERIT O FAMILIE ÎNTR-UNA DIN POZELE DIN VACANȚĂ

Specialistii în securitate au elaborat o listă de recomandări pentru protecția fiecăruia dintre noi atunci când pleacă în vacanță. Iată ce lucruri rele ți se pot întâmpla în concediul tău de vis și cum poți să te ferești de ele.

1. Lăsă mereu unei cunoștiințe o cheie de rezervă de la casă. Indiferent de locul în care alegi să mergi în vacanță, cu siguranță că nu vei dori să fi sunat din concediu și anunțat că trebuie să te întorci acasă pentru că s-a spart o țeavă și ai inundat vechinii sau pentru că a intervenit o altă problemă. Așa că, cel mai bine este să lași o cheie de rezervă de la casă unei persoane de încredere.

2. Când ești în vacanță, conectează-te numai la un wi-fi sigur. Majoritatea românilor nu verifică locurile care oferă wirleless gratuit și astfel se pot alege cu viruși în laptop sau în telefonul mobil. Acest lucru se întâmplă pentru că accesul la internet nu este protejat cu parolă și oricine are acces ușor și gratuit. Într-un spațiu public, persoana de lângă tine poate oricând să să intercepteze traficul de pe dispozitivul tău și astfel poate avea acces la informații personale.

3. Rămâi discret cu privire la destinația de vacanță în care te afli.  Partajarea fotografiilor pe rețelele de socializare este o practică frecventa pe durata vacanței, însă postarea acestora avand setarile GPS activate va dezvălui și pozitionarea ta geografică. Cel mai bun sfat este să dezactivezi tehnologia GPS chiar înainte de a face poze cu smartphone-ul, dacă intenționezi să le publici online, pentru a evita să poți fi localizat.

Sursa foto: spicyspirit.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top