Connect with us
Cum sa il impresionezi chiar de la prima intalnire

Stil

Cum sa il impresionezi chiar de la prima intalnire

Ai cunoscut un tip grozav si sunteti la prima intalnire? Iata cum poti sa-l impresionezi!

Prima intalnire poate fi destul de stresanta daca nu esti stapana pe tine. Tocmai ai intalnit un tip foarte tare si ai avut norocul ca el sa t einvite la o prima inalnire? Probabil ca esti plin de emotii si nu stii cum sa abordezi aceasta situatie. Ar fi ideal sa il impresionezi din prima, asa ca iti oferim cateva sfaturi care sigur iti vor fi de folos!

Probabil cel mai important lucru la prima intalnire este sa asculti. Arata-i ca ai rabdare si ca esti interesata de tot ceea ce spune. Nu vorbi incontinuu, ci lasa-i spatiu sa se desfasoare si sa fie el insusi. Ascultandu-l ii vei demonstra ca esti o persoana calma si ca ii acorzi toata atentia ta. Asta il va face sa se simta apreciat si dorit. La fel de important este sa fii relaxata pe tot parcursul intalniri. Fii tu insati si lasa emotiile acasa. Astfel ii vei da oportunitatea sa te descopere asa cum esti si nu va avea nicio surpriza dupa 2-3 luni.

SI TU TREBUIE SA PORTI ACESTE ACCESORII PRIMAVARA ASTA!

Vrei sa ii atragi atentia? Atunci nu uita de bunele maniere. Fii o doamna in toata regula si arata-i ca esti educata si stilata. Imbraca-te adecvant pentru locul in care ati stabilit sa ajungeti, lasa-l sa iti deschida portiera masinii si sa iti traga scaunul la masa. Nu este cazul sa preiei controlul in astfel de situatii, ci trebuie sa il lasi si pe el sa fie un gentleman. Nu uita de „multumesc” si „te rog frumos”!

Pastreaza misterul si nu te pune pe tava. Poate ca esti topita dupa el, sau poate ca atmosfera este foarte destinsa si ai vrea sa aduci anumite subiecte mai delicate in discutie. Nu este cazul la prima intalnire. Lasa-l sa te descopere treptat. In schimb, poti sa lasi inhibitiile deoparte si sa razi cu tot sufletul daca spune o gluma buna! Nu trebuie sa fii crispata doar pentru ca nu il cunosti atat de bine pe cat ti-ai dori. Va veni curand si acel moment!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top