Connect with us

Stil

Fertilitatea la femei: Cum te influenteaza Luna

Luna are un impact mare pentru fertilitatea la femei si influenteaza destul de mult viata sexuala si capacitatea de a concepe copii.

Unele date analizate de specialisti arata ca atunci cand luna este in crestere femeile sunt mai active si mai energice, iar acest lucru se diminueaza atunci cand luna este in scadere.

Unul dintre cele mai bune momente pentru a face copii este faza de Luna Plina, care ajuta mult fertilitatea la femei prin faptul ca nivelul de hormoni sexuali ai femeii se ridica mult si cresc sansele ca aceasta sa ramana insarcinata. Totodata, este un moment prielnic pentru sex, dar si pentru apropierea emotionala dintre parteneri.  In aceasta faza a astrului, nivelul de estrogen este destul de mare si femeile au un apetit sexual semnificativ.

CITESTE SI: Oamenii de stiinta au descoperit cum s-au format Pamantul si Luna VIDEO

Totodata, in faza de scadere a lunii, nivelul crescut de progesteron pregateste uterul pentru instalarea unei sarcini.

De asemenea, exista date potrivit carora, in perioada dintre Luna Noua si cea Plina, fertilitatea la femei creste. Unele studii indica faptul ca varful de fertilitate apare atunci cand Soarele si Luna se afla intr-o relatie unghiulara.

Faza in care se afla satelitul natural al Pamantului influenteaza si sexul copilului, unii specialisti sustinand ca exista mai multe nasteri de baieti, atunci cand cand conceptia se desfsoara pe Luna in crestere.

foto:everydayfamily.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top