Connect with us
Daca experimentezi stari de greata, poti sa scapi de ele cu ajutorul unui aliment cu numeroase proprietati.

Știri

Ai stari de greata? Scapa de ele cu acest aliment minune!

Aceste stari de greata pot fi simptomele a diferite afectiuni, precum migrene, toxiinfectie alimentara, dezhidratare sau deranjamente ale stomacului. Senzatia de voma este, in general, un indicator care te avertizeaza ca ceva este in neregula cu corpul tau.

Daca nu vrei sa apelezi la medicamente pentru a scapa de starile de greata, poti sa folosesti cu incredere acest aliment minune. Este vorba de miere! Pe langa faptul ca este un indulcitor natural, bogat in nutrienti esentiali, mierea ajuta si la digestie si eliminina senzatia de voma.

Ea are proprietati antibacteriene si antimicrobiene, precum si enzime care te ajuta sa scapi de indigestie. De asemenea, contine potasiu, care este un adjuvant in starile de greata si neutralizeaza aciditatea stomacala.

Iata cum poti sa folosesti mierea pentru a scapa de neplacerile provocate de starea de greata.

Metoda 1

Consuma o lingura de miere organica de 2 sau trei ori pe zi, inainte de masa si cu 20 de minute inainte de culcare. Alternativ, poti sa adaugi o lingura de miere intr-un pahar de apa calda si sa consumi acest amestec zilnic.

Citeste si: Acest amestec previne cancerul si diabetul!

Metoda 2

Amesteca o lingura de miere cu o lingura de suc de la o lamaie. Consuma dupa ce ai inhalat mirosul de la lamaie (este cunoscut faptul ca mirosul acestui fruct ajuta la diminuarea senzatiei de voma). Alternativ, poti sa adaugi 2 linguri de miere intr-un amestec dintr-o lingura de suc natural de lamaie si o lingura de suc natural de ghimbir. Acest amestec se consuma zilnic.

Citeste si: Ingredientul care te scapa de simptomele menopauzei!

Metoda 3

Scortisoara are si ea proprietati care te ajuta atunci cand experimentezi stari de greata. Poate sa vindece iritatia stomacala si trateze senzatia de greata provocata de indigestie sau de reflux gastric.

Amesteca o jumatate de lingurita de scortisoara intr-un pahar de apa. Lasa la fiert pentru 10 minute, apoi trece apa fiarta printr-o strecuratoare, dupa care adauga o lingura de miere. Bea incet acest amestec. Atentie! Este bine ca femeile gravide si cele care au nascut sa evite sa bea aceasta bautura.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top