Connect with us

Știri

Papadia are efecte miraculoase asupra organismului. Cum sa slabesti cu ajutorul ei

Papadia are efecte miraculoase asupra organismului. Papadia te ajuta la slabit, iti detoxifieaza organismul, trateaza ficatul si te ajuta sa lupti cu ulcerul.

Papadia are efecte miraculoase asupra organismului. Papadia te ajuta la slabit, iti detoxifieaza organismul, trateaza ficatul si te ajuta sa lupti cu ulcerul.

Cand ma gandesc la papadie imi amintesc cu drag de copilarie, nu stiam eu atunci la ce este buna, dar vanam foarte mult florile galbene ce ieseau discrete din campia plina de iarba. Acum ca m-am facut mare, am descoperit o serie de efecte uluitoare pe care „buruiana” (asa o considera unii) le are asupra corpului nostru.

Trateaza varicele si ulcerul varicos cu ajutorul papadiei.

Reteta: infuzie din 2 lingurite de planta intreaga (frunze, rizom, radacina) uscata si maruntita peste care se toarna o cana de 200 ml cu apa clocotita. Se lasa 20 de minute, se strecoara si se consuma 2-3 cani pe zi dupa mesele principale.

Papadia are efecte miraculoase asupra organismului.

TE POATE INTERESA SI: Cura rapida de slabire  – Scapa de 7kg in 11 zile

Scapa de eczeme cu decot de papadie

Reteta: decot din 1-2 lingurite de pubere de radacina uscata la o cana cu 250 de ml de apa, se fierbe 10 de minute si mai apoi se strecoara. Se consuma 2-3 cani pe zi.

Apasa aici pentru a citi in pagina urmatoare cum sa tii cura de slabire cu papadie.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top