Connect with us
Reumatismul este o afectiune foarte suparatoare, insa un tratament naturist iti vine in ajutor in ameliorarea simptomelor. Este vorba de camfor.

Știri

Scapa de reumatism si alte boli folosind camfor!

Camforul este printre cele mai vechi remedii naturiste din lume. Se obtine din rasina unui copac originar din zona de sud a Chinei, care este inrudit cu arborele din care este obtinuta scortisoara.

A fost folosit in medicina traditionala din China si din India, fiind renumit pentru proprietatile sale terapeutice de exceptie.

Tratamentele pe baza de camfor sunt recomandate pentru tratarea mai multor boli.

Uleiul esential de camfor sau unguentul camforat sunt de mare ajutor in lupta impotriva reumatismului. Aplica unguentul de 2-3 ori pe zi pe articulatiile care te dor si vei observa o schimbare in bine. De asemenea, acest unguent este indicat si in tratamentul tusei si al racelii. Trebuie doar sa iti masezi pieptul si spatele cu el pentru a-ti ameliora simptomele. In caz de bronsita, astm, se poate folosi un amestec din unguentul camforat clasic cu cateva picaturi de ulei volatil de menta.

Citeste si: Probleme cu GLANDA TIROIDA. Simptome si tratamente naturiste

Citeste si: Acest ceai elimina toxinele din organism inca de la prima cana consumata

Pentru decongestionarea cailor nazale se recomanda inhalatii cu ulei de camfor, despre care specialistii in medicina naturista spun ca are efecte benefice si pe plan psihic si previne depresia.

In cazul problemelor cu inima (palpitatii, hipertensiune, aritmie), a celor pe fond nervos sau a celor menstruale, se recomanda un elixir pe baza de paducel si cristale de camfor. Se umple pe jumatate un borcan cu pulbere de paducel, peste care se toarna alcool de 70 de grade. Se lasa la macerat timp de 8 zile, dupa care acest amestec se filtreaza si se adauga o lingurita de cristale de camfor, care se vor dizolva rapid prin agitare.

In caz de palpitatii si hipertensiune se ia cate o lingurita de elixir, de patru ori pe zi. Cura dureaza trei luni cu o pauza de trei saptamani dupa care se reia de cate ori este nevoie. Elixirul se recomanda si persoanelor cu firi agitate, irascibile, nervoase si anxioase.

Totodata, alcoolul camforat este bun pentru barbatii care sufera de disfunctie erectila sau alte tulburari de natura sexuala. Tratamentul recomandat este o lingurita din aceasta bautura, luata de patru ori pe zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top