Connect with us

Știri

4 modalitati inedite de a-ti decora casa cu oglinzi

Nu te gandeai ca poti face asta cu doar cateva oglinzi! Rezultatul este uimitor!

Atunci cand planuiti sa va redecorati casa, insa resursele financiare sunt insuficiente, sfatul specialistilor este reutilizarea unor obiecte vechi.

Noi ne-am gandit sa oferim idei prin care puteti reconditiona si refolosi oglinzile care nu mai sunt de folos in casa. Redecorarea nu este deloc costisitoare, iar rezultatele sunt extraordinare.

Poate te intereseaza si: Introdu culoarea anului 2016 in decorul casei tale

Poate te intereseaza si: 5 greseli pe care toata lumea le face cand decoreaza casa

Oglinzi lipite pe dulapuri – Puteti sa aplicati cu usurinta oglinzile fie pe usile sifonierului, fie pe cele ale noptierelor si astfel camera va capata un aspect chic.

tagmag.ro

tagmag.ro

Ferestre false – Super idee! Lipiti doua oglinzi pe un perete. In asa fel, lumina de afara se va rasfrange asupra oglinzilor si va da senzatia unor ferestre. Astfel, camera va parea mult mai luminoasa.

ago-construcciones.com

ago-construcciones.com

Oglinda mare in stil vechi – Daca va aflati in situatia in care aveti mai multe oglinzi vechi, le puteti lipi cu incredere una langa alta, astfel incat sa creati o oglinda mare. Va rezulta o oglinda ideala pentru camerele in stil vintage.

renovat.ro

renovat.ro

Oglinzi asezate geometric – O alta idee consta in a aplica pe un perete mai multe oglinzi mici, cu scopul de a crea diferite forme sau chiar litere. Totul sta in imaginatie iar efectul va fi unic.

renovat.ro

renovat.ro

Cum vi se par aceste idei? Le-ati pune in practica?

Sursa foto roarhitect.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top