Connect with us

Stil

La ce vârstă vei fi cea mai bogată, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

La ce vârsă vei fi cea mai bogată, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut:

DACĂ TE-AI NĂSCUT LUNI:
Dacă te-ai născut în ziua guvernată de Lună, vei avea mult de tras pentru a te bucura de un confort financiar normal. Banii pe care îi faci de-a lungul vieții îi vei investi luând lecții în acest sens, după ce te lovești cu capul de prag de mai multe eșecuri financiare. Vârsta la care vei fi cea mai bogată: 60-62 ani.

DACĂ TE-AI NĂSCUT MARȚI:
Atunci când trec banii prin mâinile tale, nu știi deloc să îi chivernisești. Îi cheltui imediat și abia apoi realizezi cât de dificil se produc. Vârsta apogeului tău financiar este 31-33 ani.

DACĂ TE-AI NĂSCUT MIERCURI:
Nu te mulțumești cu ceea ce ai. Ești persoana proiectelor, și, culmea, proiectele tale pe care mulți le privesc cu scepticism de fiecare dată dau roade constant. Vârsta la care vei avea cei mai mulți bani: 40-42 ani.

DACĂ TE-AI NĂSCUT JOI:
Faci foarte greu bani cu propriile tale mâini. Toată viața te bazezi pe moșteniri și cadouri, pentru că îți place să nu miști un deget și să ai totul. Vârsta la care vei moșteni o avere colosală: 54-56 ani.

DACĂ TE-AI NĂSCUT VINERI:
Știi foarte bine cât de greu se fac banii și, din nefericire, oricât de mult ai munci, norocul nu este de partea ta. Te bucuri de ceva succes financiar la 36, respectiv, 39 de ani.

DACĂ TE-AI NĂSCUT SÂMBĂTĂ:
Faci bani cu ușurință, dar nu știi să ai grijă de ei. Azi ai o avere, mâine nu mai ai nimic. Nicio problemă: faci cum faci și banii se întorc mereu la tine. Vârsta la care portofelul tău va exploda este 45 de ani.

DACĂ TE-AI NĂSCUT DUMINICĂ:
De obicei lași totul în voia sorții, și, cel puțin pe plan financiar, faci bine. Soarta îți zâmbește de fiecare dată, ca prin minune. Vârsta la care vei avea prea mulți bani: 26-28 ani.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top