Connect with us
Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Gheorghe! Transmite-le un SMS de "La multi ani!" celor dragi! Urari pentru familie si prieteni!

Stil

Mesaje de SFANTUL GHEORGHE 2019. Urari si SMS-uri de „la multi ani” pentru cei dragi

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Gheorghe! Ureaza-le „La multi ani!” celor dragi, cu SMS-uri emotionante.

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Gheorghe! Ureaza-le „La multi ani!” celor dragi, cu SMS-uri emotionante.

La multi ani cu veselie / Sanatate pe vecie / Casa plina de bucate / Dragoste pe saturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La multi ani si sus paharul!!

La multi ani Gheorghe/Gica/George/Georgeta/Georgiana/Gina/Georgica! Sfantul al carui nume il porti sa te aiba in paza!

Felicitari cu ocazia acestei zile, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Georgiana!

Fie ca aceasta zi sa-si deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Vezi și: Superstitii, traditii si obiceiuri de Sfantul Gheorghe. Ce sa NU faci pe 23 aprilie

MESAJE de SFANTUL GHEORGHE. URARI si SMS-uri de Sf. Gheorghe pentru familie, prieteni, iubit, sotie, cei dragi  

Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfantul Gheorghe!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca porti numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, iti urez multa sanatate si fericire!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca!

La multi ani! Fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

MESAJE de SFANTUL GHEORGHE. URARI si SMS-uri de Sf. Gheorghe pentru familie, prieteni, iubit, sotie, cei dragi  

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

La multi ani cu veselie Sanatate pe vecie Casa plina de bucate Dragoste pe saturate Bani la greu Noroc cu carul La multi ani si sus paharul!
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani Gheorghe

O viata plina de impliniri si de realizari. La multi ani Geta!

Draga Georgeta, iti doresc o zi onomastica nemaipomenita si sa fii din ce in ce mai mult iubita. La multi ani!

La multi ani Georgiana! Ceea ce iti doresti sa si se indeplineasca si sa fii iubita!

MESAJE de SFANTUL GHEORGHE. URARI si SMS-uri de Sf. Gheorghe pentru familie, prieteni, iubit, sotie, cei dragi  

Liliac inflorit iti doresc, sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani Gheorghe!

Este zi de sarbatoare. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

De Sf Gheorghe, un sincer: La multi ani. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Sa ne traiesti, Gheorghe! Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

O zi de Sf Gheorghe luminoasa. Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

Felicitari de Sf. Gheorghe 2018

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate. La munţi ani”

La mulţi ani, George! La mulţi ani, Georgiana! La mulţi ani de Sf. Gheorghe!

„Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La muţi ani”

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

La Mulţi Ani Gheorghe şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top