Connect with us
Si-a dorit sprancene indraznete, insa rezultatul a fost teribil

Stil

Si-a dorit sprancene indraznete, insa rezultatul a fost teribil

Aceasta tanara si-a dorit sa aiba sprancene indraznete, frumos conturate si groase, insa rezultatul a fost unul extrem de neplacut. Iata ce i s-a intamplat!

Polly Smith este o tanara in varsta de 19 ani care era nemultumita de modul in care sprancenele sale aratau. Asadar ea s-a hotarat sa mearga la un salon specializat pentru a rezolva aceasta problema intr-un mod cat mai eficient. Isi dorea sa se penseze, sa obtina un contur frumos si o culoare potrivita care sa o avantajeze.

Cand a parasit salonul Polly era entuziasmata de modul in care arata, insa a doua zi cand s-a privit in oglinda a fost socata. Zona sprancenelor era extrem de inflamata, plina de mici vezicule purulente si extrem de dureroasa. Tanara a mers de urgenta la spital si medicii au diagnosticat-o cu o alergie severa la vopseaua pentru sprancene. I-a fost prescris un tratament cu antibiotice, antihistamine si steroizi, insa firele de par au continuat sa cada.

CITESTE SI” HARTA FETEI CARE ITI ARATA CU CE BOLI SE LUPTA CORPUL TAU

Polly este dansatoare, asa ca aceasta problema ii afecteaza mult cariera. Fata sa este momentan desfigurata si acest lucru are un impact major asupra tuturor activitatilor pe care copila le intreprinde. Ea are insa toate sansele de vindecare.

Atunci cand te hotarasti sa iti vopsesti sprancele sau chiar parul, este extrem de important sa incerci solutia pe o portiune mica de piele, pentru a vedea cum reactioneaza organismul la substantele chimice cu care il pui in contact. Multe femei sar peste testele de acest gen, insa astfel de lucruri ingrozitoare se pot intampla oricui. De aceea este indicat sa fii extrem de precauta!

SPR

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top