Connect with us
George Burcea o umilește din nou pe Andreea Bălan: ce l-a enervat pe actor

Monden

George Burcea o umilește din nou pe Andreea Bălan: ce l-a enervat pe actor

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit de ceva timp, dar certurile dintre ei nu s-au terminat. Conform ultimelor declarații, actorul consideră că lucrul pe care Andreea vrea să îl facă este extrem de „deplasat”. Află din rândurile de mai jos despre ce situație este vorba.

George Burcea o umilește din nou pe Andreea Bălan: ce l-a enervat pe actor

George Burcea reacționează la noul gest al Andreei Bălan de a-i aprecia fotografiile fostului ei iubit, Keo. Aceasta s-a despărțit de el după o relație de 7 ani deoarece o înșela cu actuala lui soție, Misty.

Aceste gesturi de ușoară tandrețe pentru fostul iubit au intrigat atât fanii, cât și ambele familii: a lui Keo și Misty, dar și a Andreei. Cele două artiste s-au atacat pe rețelele de socializare fiecare explicând punctul său de vedere.

Andreea Bălan a încercat totuși să detensioneze întreaga situație explicând că nu se mai întoarce unde a mai fost. Astfel a declarat că nu are de gând să se împace cu fostul ei iubit, ci doar îl apreciază ca artist.

„Vreau să dezmint faptul că sunt interesată să mă împac cu fostul meu iubit. Nu mă interesează nimeni din trecutul meu, nu mă reîntorc unde am mai fost. Nu am sentimente pentru niciun fost partener, dar asta nu înseamnă că nu pot aprecia o reprezentație muzicală. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Să stea liniștite acolo, pentru că nu vreau să mă împac cu nimeni.”

George Burcea a aflat de scandalul în care este implicată fosta soție și nu este interesat de ce face Andreea Bălan cu viața sa. Din contră, scandalul cu Keo și Misty i se pare complet „deplasat”.

În același timp, actorul nu își dorește deloc să se împace cu fosta soție, mai mult speră ca Andreea să „își refacă viața alături de un alt bărbat”. Acesta este împăcat cu decizia pe care a luat-o de a-și despărți drumul de al Andreei Bălan chiar dacă asta înseamnă că își va vedea fetițele mai rar.

Surse din anturajul acestuia au declarat pentru Playtech.ro următoarele:

„George este cât se poate de împăcat cu decizia lui și chiar își dorește ca Andreea să își refacă viața alături de un alt bărbat, în speranța că așa se va liniști. Se aștepta ca ea să înceapă să reia legătura cu foștii iubiți sau să apară personaje noi în peisaj. Adică se aștepta să facă ceva prin care să încerce să îi stârnească gelozia, însă nu este cazul. Din contră, chiar i se pare deplasat faptul că Andreea a băgat ceartă între Keo și Misty”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top