Connect with us
Mesajul Lidiei Buble către Razvan Simion

Monden

Lidia Buble confirmă că este ÎNSĂRCINATĂ? „Este adevărat…”

La două zile după ce Dorian Popa a dezvăluit că Lidia Buble este însărcinată, artista a dezvăluit care este adevărul din spatele acestei povești.

Dorind să promoveze emisiunea „Next Star” în care amândoi sunt jurați, Dorian Popa a spus în cadrul emisiunii „XNS Show” că Lidia este însărcinată. Cuvintele lui Dorian au uimit-o pe iubita lui Răzvan Simion, care astăzi a intrat în jocul său. Artista a spus și în emisiunea de la Antena 1 că Dorian „i-a dezvăluit secretul”. Acum, cântărețul a zis că vedeta așteaptă gemeni.

Citește și: Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat la X Factor! Are legătură cu Lidia Buble

„Să știți că am aflat. E adevărat ce a spus Dorian aseară!”, a spus Lidia Buble zâmbind.

„Șoc, șoc, șoc și groază! Lidia Buble este însărcinată în șase luni, iar peste două zile începe Next Star! Da, gemeni! (…) ”, a continuat Dorian Popa.

Citește și: “Lidia Buble este însărcinată!” Anunțul a fost făcut de Dorian Popa!

Chiar dacă unii fani au crezut că este adevărat ce a spus Lidia, ei bine, totul a fost doar o glumă.

Vedeta a vorbit despre relația cu Răzvan Simion

„Nu suntem logodiți, ne iubim și respectăm foarte mult dar, la fel ca în cazul copiilor, nu este cazul. Ne simțim foarte bine așa, iar confirmarea relației noastre constă în sentimentele pe care ni le purtăm”, a declarat Lidia Buble, pentru Libertatea.

De asemenea, vedeta nu consideră că este momentul potrivit pentru copii și că se va întâmpla atunci când „vrea Dumnezeu”.

„De foarte mulți ani îmi doream acest lucru! Sincer, eu încă sunt un copil și o să mai rămân așa ceva timp. Copiii vor veni pe lume atunci când va dori Dumnezeu. Și, cum eu provin dintr-o familie numeroasă, așa îmi doresc și mie, mulți copii. Dar toate la momentul potrivit, pentru că acum încă mă bucur de latura mea copilăroasă”, a mai spus Lidia Buble.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top