Connect with us
280 de parti civile in dosarul Hexi Pharma. Prejudiciul, actualizat

Știri

280 de parti civile in dosarul Hexi Pharma. Prejudiciul, actualizat

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat astazi ca expertiza in cazul mortii lui Dan Condrea este aproape gata. Cat despre dosarul Hexi Pharma, Lazar vine cu amanunte interesante.

Procurorul general sustine ca anchetarea afacerii Hexi Pharma nu s-a oprit nicio clipa si ca au aparut noi concluzii. „Exista 280 de parti civile in unitatile sanitare, persoane juridice care s-au constituit parti civile”, a declarat Lazar astazi la insistentele reporterilor.

Prejudiciul in dosarul Hexi Pharma se ridica la aceasta ora la 70 de milioane de lei. Lazar mai spune: „Vom vedea cum se va delimita o sectiune a dosarului. Prin toamna vom afla primele concluzii”.

Procurorul general s-a ocupat si de ancheta mortii lui Dan Condrea, despre care s-a spus ba ca a fost omorat, ba ca a fost fortat sa se sinucida. Dupa 22 mai, ziua in care Condrea s-a sinucis, au aparut informatii ca acesta ar fi fost filat de SRI.

Ministerul Sanatatii, ancheta la Spitalul de Arsi dupa episodul viermilor ucigasi

Fetita lui Dan Condrea, marturie cutremuratoare. Ce ii facea tatal sau

Procurorul general al Romaniei a infirmat imediat la acea vreme aceasta ipoteza: „Nu am niciun indiciu ca exista o astfel de echipa (n. r: de filaj). Nici nu cred ca era cazul. E o infractiune care se cerceteaza prin ridicare de acte. Actele vorbesc. Dar cu referire la asemenea detalii cred ca ar fi cel mai bine sa discutam cu procurorul de caz, in momentul in care va considera”.

Cat despre moartea lui Dan Condrea, procurorul general sustine ca masina nu avea probleme cu franele sau cu directia, eliminand astfel ipoteza vreunei maini criminale. Reamintim ca Dan Condrea s-a sinucis in seara zilei de 22 mai dupa ce a facut de 13 ori drumul dintre localitatile Buftea si Corbeanca, conform filmarilor de pe camerele de supraveghere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top