Connect with us
Un accident grav s-a produs sambata in judetul Hunedoara. Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa o coliziune dintre un microbuz cu copii si o duba.

Știri

UPDATE: Accident de microbuz in Hunedoara: In jur de 20 raniti

In jur de 20 de persoane au fost ranite si au nevoie de ingrijiri medicale, dupa un accident petrecut in judetul Hunedoara.

Update, 12,30: Bilantul victimelor accidentului a crescut! Se estimeaza ca 20 de oameni au fost raniti, iar unul este in stare grava.

Purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara a declarat ca cel mai grav ranit a fost soferul dubei. Celelalte victime prezinta traumatisme la nivelul capului si ale mainilor, insa sunt constiente.

Update, ora 11.54: In total sunt 16 raniti. 14 sunt tinerii fotbalisti ai echipei Aurul Certej care se deplasau la meci care urma sa se dispute in Ilia, la circa 20 de kilometri de municipiul Deva. Purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, a precizat ca cei doi soferi si cei 14 fotbalisti au fost dusi la spital, iar un dosar penal a fost intocmit in cazul acestui accident.

Update, 11.46: Conform celor mai recente informatii, accidentul s-a petrecut intr-o curba. Microbuzul venea din Arad si se indrepta catre Deva. Toti ranitii au fost transportati de urgenta la spital. O persoana se afla intr-o stare mai grava si este transportata cu elicopterul la Deva.

In nefericitul eveniment rutier au fost implicate o duba de transport marfa si un microbuz care transporta mai multi copii la un meci de fotbal. Microbuzul in care se aflau copiii si antrenorii lor a intrat in coliziune cu duba, in dreptul localitatii Vetel din Hunedoara.

In urma acestui accident, autoritatile au declansat codul rosu de intervenite. Conform ISU Hunedoara, unul dintre soferi a ramas incarcerat si are nevoie de interventia echipajelor de salvatori.

Citeste si: Accident cumplit al unei familii de romani! E groaznic ce au patit!

Centrul Infotrafic al Politiei anunta ca circulatia rutiera pe DN7 este intrerupta la iesirea din localitatea Vetel catre Ilia, din cauza accidentului. Circulatia este deviata pe ruta ocolitoare DJ 706 Mintia – Ilia.

Un elicopter SMURD si opt ambulante s-au deplasat la locul accidentului din Hunedoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top