Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016. Fostul presedinte, Traian Basescu, a votat. Ce a declarat

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul presedinte, Traian Basescu, a votat. Ce a declarat

aLEGERI LOCALE 2016. Traian Basescu a votat la liceul A. D. Xenopol din Capitala. Fostul presedinte al Romaniei a fost insotit de sotia sa, Maria.

Fostul presedinte al Romaniei a votat la aceeasi ora (11:00) cu Calin Popescu Tariceanu, insa in sectii diferite de vot. Fostul sef al statului a facut cateva declaratii.

ALEGERI LOCALE 2016. Suspiciuni de frauda in Navodari

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. Romanii au 14 ore la dispozitie sa isi aleaga primarul

ALEGERI LOCALE 2016. Atributiile primarului – CE NU ARE VOIE SA FACA SUB NICIO FORMA

ALEGERI LOCALE 2016. „Am votat pentru ceea ce sustin de multi ani, pentru un partid nou care sa nu fie afectat de problemele tranzitiei. Sper ca aceste alegeri locale sa fie momentul cand electoratul din Romania sa elimine partidele si candidatii care au dosare penale pentru ca, altfel, toata lumea tipa ‘Jos cu coruptii!’. Acum stampila e in mana lor, trebuie sa spuna ei stop. E mai greu sa fii tu candidat decat sa votezi pentru un alt candidat”, a declarat Basescu in fata liceului A. D. Xenopol.

„Am votat pentru a-i sustine pe colegii mei si partidul din care fac parte, ALDE. Doresc mai multa democratie pentru toata tara. Vreau decizii pe care sa le luam pentru binele cetatenilor. Vreau o democratie mai directa, mai eficienta.

Aceasta campania care s-a desfasurat intr-un anonimat perfect nu ajuta cu nimic la desfasurarea democratiei”, au fost declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu, care a votat la Liceul CFR de pe Strada Constantin Brancusi, Bucuresti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top