Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea va conduce Bucurestiul. PRIMELE DECLARATII ALE CANDIDATILOR

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea va conduce Bucurestiul. PRIMELE DECLARATII ALE CANDIDATILOR

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea a castigat Capitala cu un procent de 42%. Nicusor Dan se situeaza pe locul al doilea, cu 29%, iar Catalin Predoiu are 14%, conform exit-poll-urilor.

Fiecare candidat a vorbit dupa infrangerile si victoriile din aceasta zi istorica pentru Romania. Iata mai jos declaratiile candidatilor:

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. EXIT POLL Bucuresti IRES, AVANGARDE

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARTIALE EXIT POLL PRIMARII SI CONSILII JUDETENE

Gabriela Firea: „Vreau sa multumesc cu sinceritate tuturor bucurestenilor care azi au votat un om si un program si nu au mai votat impotriva. Le multumesc si tinerilor, si celor mai putini tineri, si clasei mijlocii, si celor din cartierele mai sarace, celor cu care m-am intalnit in aceasta perioada.

Ei mi-au spus ca vor sa fac la primaria Capitalei ceea ce am facut in presa: sa muncesc cu oameni pentru oameni. Ma bucur ca m-au votat pentru ideile mele. Ma bucur ca proiectul meu a avut castig de cauza. Ii felicit pe bucuresteni ca in aceasta seara ei au castigat. Voi fi primarul tuturor. Ii asigur pe toti ca voi fi cu ei”.

Nicusor Dan: „USB este format din oameni care nu au mai facut politica pana acum, oameni care sunt competenti si care fac sacrificii in cariera lor. Nu o facem pentru bani ci pentru binele comun, pentru ca actuala clasă politica ne-a dezamagit de atatea ori”.

Catalin Predoiu a declarat ca va demisiona din fruntea PNL Bucuresti daca rezultatele dezastruoase obtinute se vor confirma.

ALEGERI-LOCALE-2016.-Gabriela-Firea-va-conduce-Bucurestiul.-PRIMELE-DECLARATII-ALE-CANDIDATILOR-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top