Connect with us

Alegeri Locale 2020

Alegeri locale 2016 – Rasturnare de situatie in Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele provizorii de la ora 6 dimineata prin care castigatorul Primariei Sectorului 1 este Daniel Tudorache, reprezentantul PSD-UNPR, cu 31,19% din voturi fata de Clotilde Armand care a inregistrat 28,73% din voturi.

„Dacă am câştigat, sunt foarte onorată, dar dezamăgită că am câştigat cu o participare mică la vot. Dacă am câştigat va trebui să muncim foarte mult şi vom începe cu sectorul 1 Bucureşti şi să facem în toată ţara, dar trebuie să ne grăbim pentru că România e de salvat. Sunt foarte ambiţioasă pentru România”, a spus Armand după rezultatele exit poll-urilor conform zf.ro.

REZULTATE ALEGERI 2016 pentru Bucuresti si fiecare judet

Rezultate BEC ALEGERI 2016 partiale primaria generala Bucuresti + sector

Daca rezultatele se confirma, frantuzoaica a fost primarul  de o zi al celui mai ravnit sector la Bucurestiului, locul in care se afla cele mai importante companii din tara si locul care incaseaza cei mai multi bani la bugetul de taxe locale.

La ora 10.00 se vor publica Rezultatele partiale de la Biroul Electoral Central, poate exista din nou o rasturnare de situatie la Primaria Sectorului 1.
In cazul in care rezultatele finale confirma rasturnarea de situatie, PSD obtine in premiera toate sectoarele Capitalei si Primaria Generala.

Primele rezultate provizorii o indicau pe Clotile Armand ca fiind castigatoare cu 32,37% dintre voturi, iar  Daniel Tudorache avea 31,90%.

Exit poll-ul realizat de IRES pentru DIGI 24 arata ca reprezentata USB ar obitne 32.5% dintre voturi, iar Daniel Tudorache – PSD 29.7% din voturi.

Potrivit numaratorilor paralele realizate de formatiunile politice, PSD  si-a adjudecat 70% din mandatele oraselor resedinta de judet.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top