Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016 - Unde si la ce ora voteaza politicienii in Bucuresti

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016 – Unde si la ce ora voteaza politicienii in Bucuresti si restul tarii

ALEGERI LOCALE 2016: Politicienii ies la vot astazi pentru a alege viitorul Capitalei. Pana la aceasta ora au votat Vasile Blaga si Gabriela Firea. Vezi mai jos lista orelor si sectiilor unde voteaza greii politicii bucurestene.

Ora 9:30 – Alina Gorghiu voteaza la Univesitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bulevardul Mărăști nr. 59;

Ora 9.30 VICTOR PONTA nu voteaza in Capitala. Deputatul PSD isi exprima votul la Scoala Generala nr 7 Târgu-Jiu (cartierul Vadeni);

ALEGERI LOCALE 2016. Intre orele 10 si 11 voteaza: Laura Chiriac (Scoala 12 Gimnaziala Herastrau, tr. Borsa nr 27), Lia Olguta Vasilescu (Liceul CFR, Strada Constantin Brancusi 15, Craiova), Liviu Dragnea (Scoala Generala Mircea cel Batran din Turnu Magurele, Strada Avantului 1, Turnu Magurele), Cristian Popescu Piedone (Scoala nr74, strada Serban Voda, Bucuresti).

Intre orele 11 si 12 voteaza: Calin Popescu Tariceanu (Clubul Sportiv nr 5 sectia 1210, Calea Plevnei nr 124), Catalin Predoiu (Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, Bulevardul Dacia nr 34.);

La ora 12 voteaza Daniel Barbu (candidat ALDE la primaria Capitalei) la Scoala Uruguay (str. Virgiliu nr 42, Sectorul 1).

ALEGERI LOCALE 2016. Atributiile primarului – CE NU ARE VOIE SA FACA SUB NICIO FORMA

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. Romanii au 14 ore la dispozitie sa isi aleaga primarul

CE AU DECLARAT POLITICIENII LA VOT:

Vasile Blaga: „Am votat pentru o buna guvernare locala, pentru viziune si profesionalism, am votat pentru oameni cu solutii serioase. Ii invit pe bucuresteni sa vina in numar mare la vot pentru ca stiu ca le pasa de orasul in care traiesc. Am votat si impotriva imposturii si a demagogiei”

Gabriela Firea: „Am votat cu speranta ca bucurestenii si familiile lor vor avea o viata mai buna. Cu totii am sperat de fiecare data ca se vor intampla lucruri frumoase in Capitala si in Romania. Am votat cu gandul la o Capitala cu scoli si spitale moderne, cu problema traficului rezolvata intr-un timp rezonabil. M-am gandit la copii, la tineri, la locuri de munca, la investitori care sa vina in Bucuresti si sa fie tratati cu respect. Am votat cu gandul la adulti, am votat de asemenea cu gandul la seniorii nostri, la bunicii nostri, care merita o viata mai buna”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top