Connect with us
Alerta chimica in Parlamentul britanic

Știri

Alerta chimica in Parlamentul britanic. Momente de panica si masuri imediate

Update ora 16:15: Usile si ferestrele au fost inchise dupa ce agentii de politie au identificat un pachet suspect, care fusese trimis Palatul Westminster.

Pana in prezent, nicio persoana nu a fost ranita din cauza coletului suspect. Totusi, mai multi membri din Camera Lorzilor au fost prinsi pe una dintre terasele cu vedere spre Tamisa si nu au putut reintra in cladire din cauza alertei.

Conform independent.co.uk, nu toata cladirea a fost inchisa din cauza incidentului, ci numai anumite zone.
Totul a inceput la ora 2:00 (n.r. – ora locala), cand martorii au observat un politist imbracat intr-un costum special, care examina atent pachetul suspect.

Si alti ofiteri au fost vazuti in acel loc, iar investigatia s-a desfasurat intr-o atmosfera foarte calma. Exista anumite informatii despre un „praf alb” trimis la Camera Lorzilor, dar acestea nu au fost confirmate oficial.

Un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane a declarat: „Un pachet suspect a fost trimis Parlamentului. Ofiterii examineaza continutul. Pana la aceasta ora, nu au fost rapoarte despre persoane ranite sau care prezentau stari de rau.”

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE

Momente de panica printre parlamentarii britanici in aceasta dupa-amiaza, imediat dupa ce a fost observat un praf alb misterios.

Odata ce a fost activata alarma, politicienii britanici au urmat procedura standard care se impune in astfel de situatii de criza si au parasit rapid cladirea.

In continuare, responsabilii cu securitatea au decis sa inchida Parlamentul Marii Britanii din cauza acestui incident chimic.

Jurnalistii de la Daily Star au anuntat ca agentii politiei investigheaza cauza alertei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top