Connect with us
Atentat pe aeroportul din Shanghai

Știri

ATENTAT pe aeroportul din Shanghai. Atacatorul S-A SINUCIS dupa EXPLOZIE

Evenimente tragice duminica dupa-amiaza, pe aeroportul international Pudong din Shanghai, unde o explozie a generat momente de panica printre cei aflati in zona. Din fericire pentru cei care se pregateau sa se imbarce sau care asteptau pe cineva, nu a fost vorba de o bomba in genul celor folosite de bestiile jihadiste din gruparea terorista Statul Islamic. Suflul exploziei a atins cateva persoane, care ulterior au fost transportate la spital, dar care sunt in afara oricarui pericol.

Se pare ca deflagratia a fost produsa de materiale explozibile improvizate si a provocat ranirea a trei persoane. Conform Romania TV, autorul atacului si-ar fi taiat gatul la putine momente dupa ce s-a declansat teribila explozie. Jurnalistii agentiei oficiale Xinhua au relatat pe contul de Twitter ca xplozibilii erau „improvizati avand la baza artificii”. In prezent, fortele speciale de securitate aduna date si incearca sa afle filmul evenimentelor, dar si cine s-a aflat in spatele acestui atac criminal. Cele intamplate nu au afectat orarul zborurilor, astfel ca activitatea normala a fost reluata in scurt timp.

Citeste si: S-A EMIS ALERTA TERORISTA. ISIS pregateste atentate la urmatoarele meciuri de la EURO 2016

Euro 2016. Presedintele Frantei confirma: riscul de atentate este crescut!

Jurnalistii chinezi au postat mai multe imagini preluate de pe conturile de socializare ale pasagerilor. In acestea se poate vedea multimea din apropierea birourilor de check-in, dar si momentul in care si un ranit este scos pe targa de catre personalul medical.
Incidentul a avut semnalat in jurul orei 14:30 (n.r. – ora locala) pe Terminalul 2 al aeroportului. „Mai multi comentatori online au declarat pentru Xinmin News ca la momentul exploziei au vazut fum iesind din zona birourilor de bilete. Apoi politisti inarmati au venit la fata locului si zona a fost izolata”, relateaza Xinmin Evening News.

Conform Agerpres, jurnalistii agentiei de presa Xinhua au mai transmis ca ranile suferite de persoane afectate de deflagratie nu sunt unele grave sau care le pot pune viata in pericol. Momentele de panica si atmosfera desprinsa parca din filmele de actiune sunt relatate intr-una dintre inregistrarile postate pe YouTube.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top