Connect with us
Atentat terorist cu masina capcana la Bagdad: 14 morti si 30 de raniti

Știri

Atentat terorist cu masina capcana la Bagdad: 14 morti si 30 de raniti

La nici 24 de ore de la ultimul atentat terorist produs in capitala irakiana, care s-a lasat cu zeci de morti, Bagdadul arata din nou ca o scena a unui film de groaza. 14 persoane au murit in aceasta dimineata si alte 30 au fost ranite, informeaza Russia Today.

O masina capcana a explodat la 80 de kilometri nord de Bagdad, conform politiei locale, informeaza Reuters. Niciun grup terorist nu a revendicat pana in clipa de fata atentatul, insa se banuieste ca ar fi vorba despre Statul Islamic si de data aceasta. Surse din spital sustin ca numarul celor decedati ar putea creste din cauza gravelor leziuni suferite in urma exploziei.

Mama romanului mort in atentatul din Nisa face marturisiri cutremuratoare

Un tanar de origine romana ar fi fost ucis la Munchen. MAE nu confirma informatia

Atentate pe banda rulanta in toata lumea

Autoritatile braziliene s-au laudat ca au arestati persoane suspecte ca ar planui atentate teroriste in timpul Jocurilor Olimpice de la Rio. De cealalta parte a globului, in Franta si Germania, varsarea de sange a bagat in alerta autoritatile europene si guvernele celor doua state. In urma cu o saptamana si ceva, pe 14 iulie, la Nisa au murit 84 de persoane dupa ce un tunisian a intrat cu camionul in multime.

La o saptamana dupa aceea, in Munchen, cel mai important oras din sudul Germaniei, 10 persoane si-au pierdut viata dupa ce mai multi atacatori au tras cu focuri de arma intr-un mall destul de frecventat. Azi noapte, orasul Ansbach din Germania a fost cea de-a treia tinta majora din Europa a terorismului. Atacul s-a produs intr-un bar, iar in urma incidentului nefericit, o persoana a murit si alte 12 au fost ranite.

Statul Islamic a anuntat imediat dupa atentatul din Nisa ca urmatoarea tinta va fi Germania, anuntand o noua explozie la Berlin. Imediat dupa Nisa, orasele vizate au fost Munchen si Ansbach, insa autoritatile de la Berlin au luat masuri de securitate sporite dupa ce in sudul Germaniei s-a decretat stare de urgenta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top