Connect with us
Avion disparut de pe radare in Japonia! S-a declansat starea de alerta in statul asiatic.

Știri

Avion disparut de pe radare in Japonia!

AVION DISPARUT DE PE RADARE. S-a declansat stare de alerta in Japonia! Un avion a disparut complet din vizorul Ministerului Apararii acestei tari.

AVION DISPARUT DE PE RADARE. S-a declansat stare de alerta in Japonia! Un avion a disparut complet din vizorul Ministerului Apararii acestei tari.

Un avion militar care apartine fortelor aeriene nipone nu mai poate fi observat pe radare. Este vorba despre o aeronava militara care a disparut ca prin minune de pe orice ecran de monitorizare, noteaza agentia Kyodo. Avionul U-125 a decolat de pe baza aeriana Kanoya din prefectura Kagoshima (insula Kyushu).

Citeste si: Viral. Imaginea anului 2016! Ce a facut acest barbat in timpul deturnarii avionului din Cipru

 

 Comunicarea cu avionul s-a intrerupt dupa 10 kilometri parcursi de acesta, in nordul bazei militare. La bord se aflau 6 persoane, mai scrie agentia de stiri. Zona in care avionul nu mai poate fi interceptat este una montana, plina de paduri, iar orice scenariu in clipa de fata este posibil.

80 de militari au pornit in cautarea aeronavei cu elicoptere speciale, insa nu au gasit nimic. Operatiunea a fost intrerupta si va fi reluata maine dimineata. Exista scenariul prabusirii acestuia intr-o zona fara semnal, insa informatiile nu au fost confirmate inca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top