Connect with us
Perle simulare Bac 2016. Si anul acesta, elevii au scris lucuri amuzante la simularea de Bacalaureat. Poezia si romanul le-au dat batai de cap elevilor.

Știri

Perle simulare BAC 2016: „Ion o ardea pe Florica in coceni…”

Perle simulare Bac 2016. Ca in fiecare an, simularea la Bacalaureat aduce o serie de perle amuzante ale elevilor. Subiectele din acest an le-au pus imaginatia la incercare copiilor, iar rezultatele au fost unele de natura sa starneasca rasul.

Genul liric le-a dat mari batai de cap elevilor si in acest an, iar textele argumentative par sa le provoace mari confuzii elevilor. In continuare, va prezentam cele mai anuzante perle de la simularea de Bacalaureat 2016, relatate de Adevarul:

„Virgula ajuta la neingramadirea cuvintelor.”

„In genul liric, autorul se vaita tot timpul de cate ceva si e foarte plin de lacrimi. In cazul nostru plange in trei strofe, si nici n-are motiv decat ca apune soarele.”

„Autorul e suparat ca iubirea lui a innebunit si nu-si mai face treaba cu ea.”

Perle simulare Bac 2016

„Acum gasim cartile sa le citim pe internet sub forma de filme.”

„Eu cred ca COPII nu trebuie sa AIBE internet decat ca sa cumpere carti de pe el. Altfel NUMAI citeste.”

„Elevii pot fi legati la caculator cu parole, ca sa nu intre pe saituri mai nepotrivite cum intru eu. Precizez ca nu sunt saituri intime, ci cu jocuri pe bani. Ca sa nu credeti altceva.”

”Oricum nota nu se trece in catalog, va pupa fratele vostru.”

Perle simulare Bac 2016

”E profunda tema poeziei, nu iti poti da seama de ea, poetul e cam visitor si se stinge usor-usor in lume.”

„Cartea nu este promovată pe internet, astia in fiecare an gresesc subiectele.”

”Roman psihologic, parca e Ion, am invatat genul liric, sau drama Ion.”

”Rebreanu are surse garla de aceia a scris in 25 de ani, nu a stiut ce sa aleaga.”

Perle simulare Bac 2016

”Florica era o fata cam buna pentru Ion dar asta era infometat dupa pamant, o scena reprezentativa o constituie atunci cand se culca pe pamant si se trezeste sa –l sarute.”

”Pe Florica o ardea in coceni iar pe Ana pe dupa soba, bun baiat, destept, Ion se aseamana cu baietii care stie ce vor de la o femeie, nu iubire.”

Vezi si: SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2016 ROMANA CLASA A XII A

Vezi si: Simulare Bac 2016, clasa a xii a, subiecte la Istorie

Vezi si: Subiecte Matematica, simulare Bacalaureat 2016 clasa a XII a

Elevii de clasa a XII-a, profil real, au primit la subiectul I o poezie de Adrian Maniu, intitulata „In seara asta”. Liceenii au avut de rezolvat noua cerinte referitoare la text. La subiectul al II-lea, tinerii au fost nevoiti sa scrie un text de tip argumentativ de 150 – 300 de cuvinte despre rolul dezbaterilor publice in adoptarea unor legi. In ceea ce priveste cel de-al treilea subiect primit de elevii de clasa a XII-a, ei au fost nevoiti sa redacteze un eseu de 600-900 de cuvinte despre „particularitatile de constructie a unui personal dintr-un text narativ studiat apartinand lui Liviu Rebreanu sau George Calinescu”.

Si cei de la Uman au primit la primul subiect o poezie de Mihai Eminescu la care au avut de rezolvat noua cerinte. La subiectul al II-lea au avut de redactat un text argumentativ despre rolul internetului in promovarea unei carti, iar la subiectul III au avut de facut un eseu despre relatia dintre doua persoanje dintr-un roman psihologic sau unul al experientei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top