Connect with us
Rezultate BAC 2016 toate judetele pe edu.ro

Știri

Rezultate Bacalaureat 2016 – vor fi publicate saptamana viitoare

Rezultatele BAC 2016 vor fi afisate pe edu.ro saptamana viitoare, pe 12 iulie, pana in ora 16.00. Reprezentatii Ministerului Educatiei au declarat ca probele la limba romana au fost destul de usoare si se asteapta ca elevii sa aiba rezultate pozitive.

Examenul de Bacalaureat 2016 a inceput astazi cu probele scrise care vor tine pana vineri, cand elevii vor sustine examenul la una din materiile de specialitate alese.

Rezultate BACALAUREAT 2016 – Procentul de promovabilitate este in scadere in ultimii ani

De mai bine de 5 ani rezultatele la BAC 2016 au inceput sa fie din ce in ce mai dezastruoase, rata de promovabilitate la examen fiind in unii ani de sub 50%. Anul acesta se asteapta ca cifrele sa fie putin mai pozitive, conform celor de la edu.ro.

Romanul interbelic si romanul psihologic au fost cerintele de la SUBIECTUL III, in functie de profilul pe care elevii l-au avut.

Rezultatele BAC 2016 pe edu.ro vor fi publicate pe fiecare judet, iar Huff.ro te va ajuta sa le gasesti mai rapid.

Examenul de BACALAUREAT 2016 este sustinut de toti elevii claselor a XII-a si a XIII-a

In momentul in care rezultatele vor fi afisate pe huff.ro vei gasi toate link-urile pentru a putea ajunge rapid la judetul dorit, de asemenea vom publica si raportul de promovabilitate.

Este posibil ca in acel moment site-ul edu.ro sa cedeze se recomanda sa aveti putina rabdare pana cand rezultatele vor fi afisate.

Examenul de Bacalaureat este sustinut de peste 100.000 de elvi din toata tara, primii care au sustinut acest examen au fost olimpicii care au dat de mai bine de o luna toate probele.

Cu ajutorul diplomei de BAC elevii se pot inscrie la facultate sau pot fi incadrati profesional.

Cerintele sunt din in ce in ce mai dure in mediul de afaceri, patronii refuzand sa angajeze personal fara diploma de bacalaureat.

Examenul mai dureaza pana vineri, urmand ca in weekend lucrarile sa fie corectate.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top