Connect with us

Știri

BIAS 2016 – Cel mai mare show aerian din Romania s-a incheiat. FOTO si VIDEO

Zeci de mii de oameni au stat, ore in sir, cu ochii atintiti la parada avioanelor de lupta, care s-au rasucit in aer, au facut acrobatii, si-au turat motoarele, au lasat in urma desene cu fum si au facut un spectacol complet.

BIAS (Bucharest International Air Show) este un un spectacol de forţa aeriana in care asii aviatiei militare si civile din Romania, Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Bulgaria, Austria, Lituania ofera spectatorilor acrobatii aeriene uluitoare si demonstratii cum vezi doar in filme.

Este cel mai mare show aerian din Romania, iar in 2016 a fost la cea de a VIII-a editie.  100 de aeronave civile şi militare in evolutii aeriene si expuse publicului, 250 de piloti si parasutisti din noua tari – asta inseamna un show aviatic de asa mare amploare.

BIAS 2016 – FOTO SI VIDEO DE LA CEL MAI MARE EVENIMENT AVIATIC DIN ROMANIA

Pe langa acrobatiile cu avioane, pe cer au fost lansaţi din aeronave parasutisti. Iacari acrobati, unici pentru spectacolele lor aeriene, au oferit si in acest an demonastratii de senzatie cu efecte pirotehnice, muzica si lumini.

Spectatorii au putut vedea la BIAS 2016 si demonstratiile executate cu talent, curaj si simt de raspundere de piloti ai companiei nationale de transport aerian TAROM, dar si de piloti ai Ministerului Afacerilor Interne sau de la Scoala Superioara de Aviatie Civila.

VEZI MAI JOS CUM A FOST BIAS 2016 IN IMAGINI!


SHOWUL BIAS 2016 A FOST INCHEIAT CU UN SPECTACOL DE ARTIFICII SENZATIONAL. VEZI MOMENTUL FILMAT DE AIR24!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top