Connect with us
Crima inspirata din filmele de groaza! Tragedia a avut loc intr-un bloc din Rusia, unde un barbat si-a macelarit doi vecini si a aruncat resturi din corpurile lor la toaleta.

Știri

Crima terifianta! Si-a macelarit vecinii, apoi a aruncat bucati din corpuri la toaleta

Un barbat din Rusia a fost arestat dupa ce si-a ucis doi vecini, le-a fiert capetele si apoi a aruncat mai multe bucati din corpurile lor la toaleta, scrie Russia Today.

Tragedia a avut loc intr-un apartament din Districtul Kalininsky, Saint Petersburg. Totul a iesit la iveala dupa ce canalizarea blocului s-a infundat, iar locatarii au chemat un instalator sa faca verificari. Acesta a descoperit si a anuntat autoritatile, care l-au arestat imediat pe suspect.

Anchetatorii au stabilit, dupa primele cercetari, ca intre cei doi vecini, cu varste de 47 de ani, respectiv 35 de ani, si asasin a izbucnit un scandal. Dupa ce s-au certat, atacatorul a intrat in apartamentul lor, i-a impuscat, iar apoi i-a taiat in bucati si le-a fiert capetele.

Crezand ca va scapa de urme, criminalul a aruncat cateva mucati din trupurile victimelor la toaleta si astfel a infundat canalizarea.

In acest caz a fost deschisa o ancheta pentru crima, iar suspectul si-a recunoscut faptele. El le-a declarat anchetatorilor ca filmele violente l-au inspirat pentru aceasta crima infioratoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top