Connect with us
Concert Johnny Depp in Romania. Trupa Hollywood Vampires, fondata de Johnny Depp si de Alice Cooper, va concerta la Bucuresti.

Știri

Concert Johnny Depp in Romania. Pret bilete

Johnny Depp va sustine un concert in Romania. Celebrul actor de la Hollywood va canta pe 6 iunie la Bucuresti, in parcarea C a complexului Romexpo.

Johnny Depp va sustine un concert in Romania. Celebrul actor de la Hollywood va canta pe 6 iunie la Bucuresti, in parcarea C a complexului Romexpo.

Concert Johnny Depp in Romania. Johnny Depp a fondat anul trecut, impreuna cu Alice Cooper si Joe Perry, chitaristul de la Aerosmith, formatia „Hollywood Vampires”. Trupa abordeaza genul Hard Rock si a scos un album in 2015. „Hollywood Vampires” a fost fondata in onoarea starurilor rock decedate si canta coveruri dupa piese legendare.

Citeste si: ROCK THE CITY 2016. Preturi bilete

Concert Johnny Depp in Romania. Pe albumul lansat anul trecut, trupa lui Johnyy Depp a colaborat cu Dave Grohl, Cristopher Lee, Joe Walsh sau Paul McCartney.

Primele concerte sustinute de The Hollywood Vampires au avut loc la Roxy Theatre din Los Angeles, pe 16 si 17 septembrie 2015. Cei trei membri au fost acompaniati de basistul Duff McKagan, tobosarul Matt Sorum si chitaristii Tommy Henriksen si Bruce Witkin.

Concert Johnny Depp in Romania. Biletele pot fi achizitionare in reteaua Eventim sau online.

Preturile biletelor

Diamond Circle: Early Bird – 439 lei ; Pret intreg – 459 lei

Golden Circle: Early Bird – 249 lei ; Pret intreg – 279 lei

Normal Circle: Early Bird – 149 lei ; Pret intreg – 169 lei

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top