Connect with us

Știri

UPDATE. Crima in magazinul Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu. Ucigasul, prins

UPDATE, 13.02: Criminalul a fost prins de politisti. El risca ani grei de inchisoare.

O femeie, angajata a magazinului Alinei Petre de pe Calea Victoriei, a fost injunghiata in magazin. Martorii au gasit-o in stare de inconstienta si au sunat la 112. In ciuda eforturilor medicilor de a o salva, femeia a decedat. Asasinul a fugit de la locul crimei si este cautat de politisti. Se pare ca individul era in evidenta Spitalului Obregia, fiind internat o perioada chiar anul trecut, dupa ce, in urma unei dispute cu ea, a incercat sa se sinucida.

Sunt socata. Este terorizata, amenintata de un fost iubit. Autoritatile nu au luat nicio masura. Trebuie sa se intample o nenorocire… Exista zeci de plangeri, mesaje de amenintare cu moartea. Exista buton de panica, dar nu a mai apucat, saraca, sa il apese”, a spus Alina Petre (foto), dupa ce a aflat ce s-a intamplat in magazinul ei.

Fosta nora lui Virgil Magureanu a spus ca barbatul a mai venit in magazinul ei de mai multe ori, chiar si in stare de ebrietate, si-ar fi amenintat ca daca nu poate fi impreuna cu victima sa, o sa o ucida. Ea spune ca a incercat sa discute cu criminalul in trecut si sa il convinga sa o lase in pace pe angajata sa, care avea 38 de ani.

Femeia ucisa in magazinul Alinei Petre avea un copil cu un alt barbat. Acesta se afla in grija mamei sale, care este bolnava de cancer. Ucigasul a fost dat in urmarire in toata Capitala. Se pare ca el ar fi injunghiat-o pe femeie chiar in toaleta magazinului.

Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a intrat recent in atentia publica dupa ce a ajuns la DNA sustinand ca are informatii despre infractiuni de coruptie comise de persoane extrem de importante, printre care Crin Antonescu, Mugur Isarescu, Elan Schwartzenberg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top